AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

asi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav, trebam pomoć na stranici
http://www.pravo.unizg.hr/RSP/ZAKONI
su svi zakoni potrebni..zanima me...iskreno ne znam na koji način započet..da li po zadnjoj izmjeni učimo koju su objavili ili kako..toliko toga ima..da li mi možete neku pomoć dat dobro bi mi došla..hvala unaprijed..

lucijus

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
su svi zakoni potrebni..zanima me...iskreno ne znam na koji način započet..da li po zadnjoj izmjeni učimo koju su objavili ili kako..toliko toga ima..da li mi možete neku pomoć dat dobro bi mi došla..hvala unaprijed..
Da, po zadnjem prociscenom tekstu.
Kako su ispiti prošli danas i prethodnih dana?

marinchi

Dns prošla kod prof.Grgurev, jako dobra profesorica. Ja sam izvukla pitanja - otkaz s ponudom izmjenjenog ugovora, prava na osnovi invalidnosti u obv.mirovinskom i predmet kolektivnog ugovora. Podpitnja su bila - proširena primjena kolektivnog ugovora, polazni faktor... i trojkica u indeksu :)

Bilo nas je troje odgovoralo samo i svi smo prošli, čak i oni koji nisu baš znali!

lucijus

Dns prošla kod prof.Grgurev, jako dobra profesorica. Ja sam izvukla pitanja - otkaz s ponudom izmjenjenog ugovora, prava na osnovi invalidnosti u obv.mirovinskom i predmet kolektivnog ugovora. Podpitnja su bila - proširena primjena kolektivnog ugovora, polazni faktor... i trojkica u indeksu :)

Bilo nas je troje odgovoralo samo i svi smo prošli, čak i oni koji nisu baš znali!
Čestitam! :) koji je tocno članak prava na osnovi invalidnosti?

rutvica

Prava na osnovi invalidnosti su invalidska mirovina i profesionalna rehabilitacija (to su 2 podnaslova u ZOMO-u).

hypnogirl

jel se profesori rotiraju po prezimenima?npr.ja sam sad bila kod prof. Grgic..ali dio mog prezimena je bio kod prof.Gotovca?

Andreja

Čestitam! :) koji je tocno članak prava na osnovi invalidnosti?

od članka 34. pa na dalje

imaš na www.zakon.hr pročišćene tekstove zakona, bit će ti tak lakše

lucijus

Kolege, da li netko zna di se nalazi odgovor na pitanja : Zaštita posebnih prava radnika? Povjerenik zaštite na radu? Stjecanje prava na doplatak? Poslovi sa posebnim uvjetima rada? :/ puno hvala

martina_sk

Administrator
Kolege, da li netko zna di se nalazi odgovor na pitanja : Zaštita posebnih prava radnika? Povjerenik zaštite na radu? Stjecanje prava na doplatak? Poslovi sa posebnim uvjetima rada? :/ puno hvala
mislim da to nisu pitanja za nas, da su se ta zaletila od pravnika.

martina_sk

Administrator
A koja literatura spada pod stari

... program? Jer ja sam kod Gotovca pa nisam stari program..
i stari program i bolonjci imaju istu literaturu. jedino nekad znaju u isto vrijeme kao i mi odgovarati i pravnici koji imaju više literature pa se zna zalomiti da netko izvuče njihovo pitanje.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks