AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

Pixell1

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Trebala bi kod Vukorepe biti, od 2mj su isle dobro te rotacije,ali na proslom je roku kod Vukorepe bilo prijavljeno njih 4, i znam da je bilo prezime na Dž i M,tako da je to cudno.. mozda je malo ljudi prijavilo pa zato.

Pocetak abecede bi trebao biti kod Grgurev,sredina kod Gotovca i kraj kod Vukorepe.. ako nastave normalno kako je do sad bilo :)
Hvala!! Znas li mozda i sto ona posebno voli pitati, ima li uopce nesto na sto posebno treba obratiti paznju ili sve..? Hvala!
[DOUBLEPOST=1467023679,1467023632][/DOUBLEPOST]
Trebala bi kod Vukorepe biti, od 2mj su isle dobro te rotacije,ali na proslom je roku kod Vukorepe bilo prijavljeno njih 4, i znam da je bilo prezime na Dž i M,tako da je to cudno.. mozda je malo ljudi prijavilo pa zato.

Pocetak abecede bi trebao biti kod Grgurev,sredina kod Gotovca i kraj kod Vukorepe.. ako nastave normalno kako je do sad bilo :)
Hvala!! Znas li mozda i sto ona posebno voli pitati, ima li uopce nesto na sto posebno treba obratiti paznju ili sve..? Hvala!

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
[DOUBLEPOST=1467023679,1467023632][/DOUBLEPOST]
Ma kod nje je sve bitno, jedna kartica je obavezno knjiga, druga je ili zor ili mirovinsko a treca kartica je bilo koji zakon tako da opet mozes izvuci nesto iz zor ili zomo ili neki drugi manji zakon.. postavlja podpitanja tako da povezuje zakone i prodje skoro kroz sve zakone. Al ok je ona,ako vidi da znas nece te puno muciti :)

Pixell1

Ma kod nje je sve bitno, jedna kartica je obavezno knjiga, druga je ili zor ili mirovinsko a treca kartica je bilo koji zakon tako da opet mozes izvuci nesto iz zor ili zomo ili neki drugi manji zakon.. postavlja podpitanja tako da povezuje zakone i prodje skoro kroz sve zakone. Al ok je ona,ako vidi da znas nece te puno muciti :)
Hvala ti!!

Pixell1

u kakvu grupu si stavljala pitanja jebote? daj stavi tu na forum da svi ljudi vide pitanja s rokova
[DOUBLEPOST=1467055052,1467054895][/DOUBLEPOST]Pa ne mogu ucitati ovdje! U grupu javna uprava brucosi 2014./ 2015. na facebook.

fakin

Super Moderator
ne možeš pitanja kopirati ovdje?
[DOUBLEPOST=1467229052,1467067028][/DOUBLEPOST]našao sam najdraži članak <3

Pravo na profesionalnu rehabilitaciju prema ovome Zakonu ima osiguranik iz članka 9. stavka 1., članaka 10. i 12. i osigurana osoba iz članaka 19. do 21. ovoga Zakona kod koje je nastalo smanjenje radne sposobnosti iz članka 39. stavka 1. ovoga Zakona i kod koje postoji preostala radna sposobnost iz članka 39. stavka 2. ovoga Zakona.

i sad ti uči i probaj shvatiti

Zeljaa

Sam sebi kompliciras,a sto puta receno tu,a i profesori sami su rekli da ucimo iz prezentacije. Skini si tu prezentaciju i vidjet ces koliko je jednostavnije :)

Zeljaa

iz mirovinskog?
Da, meni je puno olaksalo kad sam pocela po prezentaciji uciti, malo se posluzim i zakonom..neke stvari sam nadopisala i to je to

Evo ako nekog zanima prije odjava, Grgurev i Gotovac ce ispitivati sljedeci petak. Kod Grgurev ce odgovarati prvi dio abecede

Chelsea94

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da, meni je puno olaksalo kad sam pocela po prezentaciji uciti, malo se posluzim i zakonom..neke stvari sam nadopisala i to je to

Evo ako nekog zanima prije odjava, Grgurev i Gotovac ce ispitivati sljedeci petak. Kod Grgurev ce odgovarati prvi dio abecede
a Vukorepa?

diana88

To i mene zanima.. :) Svatko ima svoja predviđanja temeljena na vlastitim iskustvima... Tako po mojem, zadnji dio abecede bi trebao biti kod Gotovca (sa svakim datumom/rokom meni bi bio drugi prof i tako u krug), al opet, rekla mi jedna kolegia da je ona uvijek išla kod istog... :D:cool:

Zeljaa

U referadi mi rekli,kako bi drugacije znala.. a to ti sve ovisi koliko ljudi prijavi ispit taj rok, meni uvijek bude kako treba biti jer sam bas pocetak abecede, al znam kolege koji se prezivaju na K, H.. koji su bas nekako na prijelazu pocetka i sredine pa su znali vise puta kod istog profesora biti

fakin

Super Moderator
može li mi netko reći što odgovoriti na pitanje izračun mirovine, toga ima nesnosno puno i nemoguće je znati svaku tu riječ jer 99 % toga je nerazumljivo, pa ako mi može netko reći što bi odgovorio na to pitanje

Chelsea94

Gotovac očito i u utorak ispituje...prošli rok sam bila isto kod njega, ovaj sam opet...prezime mi je na S....

Pixell1

ne možeš pitanja kopirati ovdje?
[DOUBLEPOST=1467229052,1467067028][/DOUBLEPOST]našao sam najdraži članak <3

Pravo na profesionalnu rehabilitaciju prema ovome Zakonu ima osiguranik iz članka 9. stavka 1., članaka 10. i 12. i osigurana osoba iz članaka 19. do 21. ovoga Zakona kod koje je nastalo smanjenje radne sposobnosti iz članka 39. stavka 1. ovoga Zakona i kod koje postoji preostala radna sposobnost iz članka 39. stavka 2. ovoga Zakona.

i sad ti uči i probaj shvatiti
Ne mogu. Opet sam pokusala ali zaista nece ucitati. Mozda je preveliko.

Zeljaa

Ja sam kod Grgurev u petak :)

može li mi netko reći što odgovoriti na pitanje izračun mirovine, toga ima nesnosno puno i nemoguće je znati svaku tu riječ jer 99 % toga je nerazumljivo, pa ako mi može netko reći što bi odgovorio na to pitanje
Ako dobijete to pitanje samo recite da mi sa javne uprave ne trebamo znati izracune. Vukorepa mi je to vise puta rekla, zadnji put na predavanju sam joj rekla da koliko znam to prof.Gotovac ispituje i jedna cura je potvrdila da je zbog toga pala kod njega. A Vukorepa je rekla da onda mora sazvati sastanak i podsjetiti ih jer bi svi trebali imati iste kriterije,a dogovorili su se da to nas ne pitaju nego pravnike.. tako da znate sto reci ako izvucete to pitanje

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks