Andreja1997168
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
meni nije bilo dovoljno.. trebala sam 2 mjesecaJel dovoljno 3,4 tjedna da se spremi ispit?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
meni nije bilo dovoljno.. trebala sam 2 mjesecaJel dovoljno 3,4 tjedna da se spremi ispit?
nema pravila uopce.Kojim danom inace bude usmeni,il' nema bas pravila?
MOR, invalidska mirovina, obiteljska mirovina, sve o prijemu u drzavnu sluzbu, radnicko vijeće i sve o tome( dosta detaljno), prestanak državne službe.Može pitanja koja su bila sad na roku?
Hvala
pozdrav, pliz iz cega si na kraju učila?Evo pocinjem se vec sad polagano spremat za RIS na koji planiram izac u travnju, stoga me zanima kaj bi mi savjetovali da je bolje krenut ucit prvo - dio gradiva iz knjige ili zakone? I mogu li se mozda onaj Zakon o reprezentativnosti i Zakon o tržistu rada samo po pitanjima proc, jer nemam bas volje ih cijele prelazit kad nisu toliko bitni kao ostali zakoni (ZOR, ZOMO, ZOZO i ZDS)? Hvala unaprijed.
Možda Vukorepa, na koje slovo si prezime?Na studomatu mi pise Gundulićeva 10, soba 13 datum 31.8. Kako da znam koji je to profesor?
Na L mi je prezime Nadam se da je ona!Možda Vukorepa, na koje slovo si prezime?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.