Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja sam učila nekih mjesec dana to, ali ne svaki dan. Meni jedan od dosadnijih predmeta, pa možda i to jedan od razloga.. Odgovarala sam kod profesorice Đžinić, ona stvarno sve pita. Znam kolegice koje su učile svega tjedan dana po pitanja sa foruma i prošle. SretnoSretno!
Kolko dugo ste učili za ispit?
A po cemu si ucila?Nas troje smo svi prošli, svi imali po 12 bodova na pismenom, na usmenom nas dvoje zadržalo trojku, a jedan kolega je podigao ocjenu na 4. Ispitivao je Giljević i bio je skroz ugodan ispitivač. Pitao je svakog koji propis smo spremali za usmeni i po tome je pitao 1- 2 pitanja (kod propisa ZPUP o godišnjem planu normativnih aktivnosti i prethodnoj procjeni propisa). Mene je uz jedno zpup pitanje pitao i policy pristup i 1.fazu javnih politika. Meni je to bio zadnji ispit la la la la laaa. Sretno svima do kraja. I da, ucila sam 8 dana, al onak...puno previše sati dnevno
.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.