AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Slušaonica

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Lemmy i Bowie, dvije istinske ikone, svaka na svoj način, otišle u tako kratkom roku.
Prilično me šokiralo. A baš sam Bowiea intenzivno slušao danima krajem 2015 nakon dugo vremena.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Lemmy i Bowie, dvije istinske ikone, svaka na svoj način, otišle u tako kratkom roku.
Teško mi je bilo kad je Dedić otišao, nije mi bilo svejedno ni nakon Cockerove smrti (unatoč njegovoj dugoj bolesti), žao mi je Lemmya, zasuzilo mi je oko za Bowiem, ali znaš što me tjera u dublju depresiju? Što ih neće biti u životima naše djece. Kad naša djeca budu u tridesetima i četrdesetima, tad će oni oplakivati Miley Cyrus, Britney Spears, Justina Biebera, Vatru.... Distopijski prizori od kojih me ledena jeza obuzima. :)

Fala qurcu pa se Nick Cave, Bryan Ferry, Tom Waits, Mark Knopfler i Leonard Cohen žilavo drže.

Revijalno dalje:

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Generalno da, ali tko zna što će sve u međuvremenu industrija izroditi.
Ali meni je bilo stvarno tužno kada sam otkrivao životne sudbine npr. cijelog EKV-a ili Laynea Staleya iz Alice in Chains. Iako su oni umrli bar 10godina ranije ali uvijek me to iznova intrigira kad slušam ili pričam o tome. Muzika će uvijek bit tu, samo ju treba znati potražiti.
PS- Cohena sam gledao 2x zadnjih godina uživo, on mi je jedan od najdražih. Ali tu je i Dylan među izdržljivima :D
Da nastavimo sa mjuzom, jedna od najzadnje zavoljenih ali trenutno najdražih

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks