Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ako si izvanredni student, prvo predavanje je tek 29.3.Molim vas, koja je tocno literatura? I jesu li predavanja obavezna? Hvala..
Na Merlin se prijavljuješ sa svojim AA identitetom koji si dobila u referadi.jel može netko napisati koja je lozinka za merlin, hvala.
za predavanja je "predavanja2018"... ako sam slučajno pogriješila, probaj "predavanje2018"Lozinka za e-kolegij,
Jučer na ispitu pitanja koja se već vrte na forumu, ništa novo, pa da ne zatrpavam forum. Što se tiće učenja, nisam dugo, nekih 5 dana pomaloali možda meni lakše jer sam već u sustavu državne uprave ali iskreno nije težak ispit. Ja evo poklanjam uvezanu skriptu sa svim prezentacijam sa njegovog predavanja i člancima,imam i sva pitanja s foruma koje sam skinula s oznakama gdje se nalaze odgovori(ako netko želi mogu mu poslati i e mailom, za uvezanu pošaljite mi poruku) evo sretno svim s učenjem i naravno s polaganjem
![]()
Skinite s merlina par postova iznad sam napisala lozinkuMolim, ako netko ima, da mi pošalje prezentacije s predavanja na mail : [email protected] Hvala
[DOUBLEPOST=1528974745,1528974644][/DOUBLEPOST]Molim, ako netko ima, da mi posalje prezentacije s predavanja na mail: [email protected] Hvala
Na sto se tocno misli pod ovim pravni položaj drzavnih sluzbenika??Pitanja s jučerašnjeg roka:
Pravni položaj službenika
Vrste povreda službene dužosti, tko ih donosi
zapošljavanje stranaca,
vrste zapošljavanja te naglasak na određeno i neodređeno vrijeme,
supsidijarna primjena radnog prava na službenički odnos
Ugl odmah je ispravio testove i upisao ocjene jer je išao na put. od nas devet mislim da je samo jedna osoba pala.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.