Moraš upisati sluzbenici, bez kvačicaNe znam što je ali nisam se mogla ulogirati na lozinku službenici, pa se pridružujem molbi kolege/ice ako netko može objaviti literaturu za ispit. Hvala unaprijed.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Moraš upisati sluzbenici, bez kvačicaNe znam što je ali nisam se mogla ulogirati na lozinku službenici, pa se pridružujem molbi kolege/ice ako netko može objaviti literaturu za ispit. Hvala unaprijed.
Radni odnosi drzavnih sluzbenika od potocnjaka, i 3 clanka koje morate skinut s merlinaNe znam što je ali nisam se mogla ulogirati na lozinku službenici, pa se pridružujem molbi kolege/ice ako netko može objaviti literaturu za ispit. Hvala unaprijed.
To je sva literatura?nema nikakvih propisa??Radni odnosi drzavnih sluzbenika od potocnjaka, i 3 clanka koje morate skinut s merlina
To je to, knjiga ima 111 str, i ona je prakticki komentar na zds, u clanku imas nesto o uredbi o klasifikaciji radnih mjesta, uglavnom to je sva literaturaTo je sva literatura?nema nikakvih propisa??
Koliko stranica ima ovo od Potočnjaka?
Super mi je to.. ako ne možete u 12 sati, sigurno možete ranije, nije da radite.Promjena termina za potpise i upis ocjena za seminariste
http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/specijalisticki_diplomski_strucni_studij_javne_uprave
Bar su objavili nekoliko dana ranije a ne u zadnji tren.Super mi je to.. ako ne možete u 12 sati, sigurno možete ranije, nije da radite.
Ispit je pismeni i usmeni, pismeni ce biti koncipiran u obliku esejskih pitanja, a koliko ce ih bit, to ne znamo, ali sumnjam da ce ih biti samo 3 posto je potocnjak rekao da odg na svaki treba biti oko 5, 6 recenicaDa li je ispit iz ovog predmeta na kraju i pismeni i usmeni ili? Nama izvanrednima na predavanjima su rekli da je samo usmeni, a sad tu na formu vidim da se spominje pismeni i neka tri esejska pitanja...
i meni neugodno iznenađenje...duplo mrcvarenje nizašta!Otkad sad to?! Što nije bilo rečeno samo usmeni?
Ja sam isto skužila da ako se napiše seminarski rad da je to sve, samo dođemo 28. po potpis i gotovo. E sad iz ovoga prizlazi da ga treba donijeti 28. i priložiti iako je poslan u elektronskom obliku. Ako nisam dobro shvatila molim te ispravi me.Profesorica je meni odgovorila na mail, za izvanredne, da možemo birati ili polagati seminarski kolokvij ili ga priložiti tamo kao seminarski rad i ako dobijemo pozitivnu ocjenu, ispunili smo obvezu. Nema nikakvog izlaganja ili prezentacije. Znači ili jedno ili drugo. U svakom slučaju lakše je ovo drugo =)
Koliko ja znam ne, ne piše ništa takvo na obavijesti. ocjenu koju ste dobili piše na Merlinu. Mislim da je već objavljena i 28. se ide na upis ocjeneJa sam isto skužila da ako se napiše seminarski rad da je to sve, samo dođemo 28. po potpis i gotovo. E sad iz ovoga prizlazi da ga treba donijeti 28. i priložiti iako je poslan u elektronskom obliku. Ako nisam dobro shvatila molim te ispravi me.
Sve pise na web stranici fakulteta!moze netko rec kad i gdje je upis ocjene i potpis ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.