Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
plis jel zna netko dal vrijedi za konzulano pravo skripta iz skriptarnice??
Za ekonomiju javnog sektora su dovoljni slajdovi iz skriptarnice.ima li netko dojmove s ispita ekonomija javnog sektora što se treba učiti za taj ispit?
da li sve one slajdove ili?
i zanimaju me dojmovi iz višestupanjske kod prof đulabića?pa ako nešto netko zna ili je čuo
neka napiše...plizzz
da bi uzela smjer koji zelis moras se upisati cim prije, mozes i u 9 mjesecu kad rjesis ispite ako ti je nesto ostalo. ja sam uzela međunarodni smjer, koji preporučam, dva predmeta rjesis preko kolokvija i lagani su a jedan moras na ispit- konzularno al ima jako malo. treca godina je najlaksa, neusporedivo laksa od druge :raspa:pozdrav! vjerojatno cu uspjeti upisati redovno trecu godinu u 10 mj i zanima me da li onda jos ima mjesta na svim smjerovima i izbornim predmetima ili oni bolji budu zauzeti na pocetku upisa? i zanima me koji je smijer laksi, najzanimljiviji i da li je razlika u tezini izmedu smjerova velika ili je to sve tu negdje? hvala![]()
hmm... a jedna cura mi je rekla da se upisuje prema dnevnim kvotama svaki dan drugi smijer.da bi uzela smjer koji zelis moras se upisati cim prije, mozes i u 9 mjesecu kad rjesis ispite ako ti je nesto ostalo. ja sam uzela međunarodni smjer, koji preporučam, dva predmeta rjesis preko kolokvija i lagani su a jedan moras na ispit- konzularno al ima jako malo. treca godina je najlaksa, neusporedivo laksa od druge :raspa:
Možeš normalno prenijeti, samo smo mi prošle godine morali ponovno platiti, bez obzira što smo već platili u školarini 2009.(govorim o izvanrednima). A definitivno nema veze s polaganjem na dekanskom, radiš si raspored polaganja kad ti paše...hmm... a jedna cura mi je rekla da se upisuje prema dnevnim kvotama svaki dan drugi smijer.
ostalo mi je jos gradansko i radno i socijalno. posto si ne zelim previse ljeta okupirati ucenjem mislila sam samo gradansko nauciti za 9 mj a radno pokusati za drugi rok u 9 mj ili na dekanskom pa tek onda na upis. ali ako je bolje da sto ranije upisem onda bih najbolje upisala cim dam gradansko a radno prenesem na trecu godinu. jel ima to kakvih posljedica? ili mogu i dalje normalno na dekanskom polagati radno? posto sam upala besplatno 2009 (zvala sam referadu i pitala) ne trebam placati bodove sto prenesem.
nemoj nista cekati, cim das jedan od tih ispita idi na upis, a ispit sta ti ostane mozes normalno na dekanskom polagati, tako sam i ja isto i ja sam upala besplatnohmm... a jedna cura mi je rekla da se upisuje prema dnevnim kvotama svaki dan drugi smijer.
ostalo mi je jos gradansko i radno i socijalno. posto si ne zelim previse ljeta okupirati ucenjem mislila sam samo gradansko nauciti za 9 mj a radno pokusati za drugi rok u 9 mj ili na dekanskom pa tek onda na upis. ali ako je bolje da sto ranije upisem onda bih najbolje upisala cim dam gradansko a radno prenesem na trecu godinu. jel ima to kakvih posljedica? ili mogu i dalje normalno na dekanskom polagati radno? posto sam upala besplatno 2009 (zvala sam referadu i pitala) ne trebam placati bodove sto prenesem.
upavo ekonomski smjer je super, sva tri su samo usmena prolazi se bez problema i super ocjene za 2 predmeta ti je dovoljno 2 dana učenja a za 3 predmet 4 danaPozdrav ekipa,da vas pitam,na kojem smjeru ima više ispita koji se samo usmeno polažu,
zapravo me općenito zanima,recimo kak se izborni predmeti polažu,da li se ako se upisuje parcijala treće mogu sve vježbe riješiti,također ako znate nešto o praksi za izvanredne studente po bolonji?!![]()
Vježbe možeš sve riješit,i normalno ti upišu ocjene čak i ako ti je ostalo par ispita s druge..Pozdrav ekipa,da vas pitam,na kojem smjeru ima više ispita koji se samo usmeno polažu,
zapravo me općenito zanima,recimo kak se izborni predmeti polažu,da li se ako se upisuje parcijala treće mogu sve vježbe riješiti,također ako znate nešto o praksi za izvanredne studente po bolonji?!![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.