Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Baš zanimljivo.Ja sam došao 3. dan od početka upisa i nije više bilo mjesta.Dok sad dva tjedna nakon početka upisa nekim čudom ima.:angry: Mislim da ću opet malo porazgovarati sa tetom u referadi(koja je btw. pokazala veliku neprofesionalnost,na moj upit zašto više nema mjesta i kako oni to popunjavaju sam dobio odgovor da nemam ja ništa pitati i da se ne moram upisati):angry:vidjela sam da je netko napisao da više nema mjesta na međunarodno-upravnom smjeru, al ja sam se danas upisivala i dobila sam upravo taj smjer!inače sam izvanredni
da, tako je bilo i kod mene. ja sam isto bila treći dan i nije vise bilo mjesta na medunarodnom smjeru (navodno!). o neprofesionalnosti da i ne pričam! prestrasno! bas sam razočarana.:sad:Baš zanimljivo.Ja sam došao 3. dan od početka upisa i nije više bilo mjesta.Dok sad dva tjedna nakon početka upisa nekim čudom ima.:angry: Mislim da ću opet malo porazgovarati sa tetom u referadi(koja je btw. pokazala veliku neprofesionalnost,na moj upit zašto više nema mjesta i kako oni to popunjavaju sam dobio odgovor da nemam ja ništa pitati i da se ne moram upisati):angry:
Moguće je da su se popunili svi smjerovi do sada, pa su otvorili dodatna mjesta.Baš zanimljivo.Ja sam došao 3. dan od početka upisa i nije više bilo mjesta.Dok sad dva tjedna nakon početka upisa nekim čudom ima.:angry: Mislim da ću opet malo porazgovarati sa tetom u referadi(koja je btw. pokazala veliku neprofesionalnost,na moj upit zašto više nema mjesta i kako oni to popunjavaju sam dobio odgovor da nemam ja ništa pitati i da se ne moram upisati):angry:
za upis parcijale treba 31 bod..ja sam imala 39,5...i upisala sve predmete osim prakse-diplomski rad-i 2 izborna predmeta..inace se upisuje onoliko predmeta ovisno o onoliko ECTS bodova koliko imas ostvarenoej maara ja isto trebam upisati parcijalu treće pa me zanima koliko si predmeta upisala sa treće i treba li 31 bod za parcijalu da potvrdim još jedanput???
Ja sam prošle godine odabrala taj smjer ... i jedino što ti mogu reći jest da sam u 2 mjesecu uspjela položiti sva 3 ispita iz smjera ... iako će se iz europskog upravnog prava sad vjerojatno promjeniti profesor pa ko zna kako će biti ...ali za sad ... to i profesor iz grđevinskog su više nego fenomenalni ... ko da si na kavi .. pričaš o svemu i svačemu ni ne kužiš da je ispit ... jedino je Đulabić iz javnih službi malo više zeznut ali nema puno za učiti pa nije bed ... ja jako toplo preporučujem UPRAVNO-PRAVNI SMJERkakav je upravno pravni smjer?da li su teški predmeti?
a dali si redovan ili izvanredni student?ja sam isto upisala parcijalu treće, i imala sam upravo takvu situaciju da je ostao jedino organizacijsko menađerski smjer, i žena u referadi mi je rekla da me tamo mora pisati, ja sam ju tada pitala da li radije mogu upisati neke druge predmete a onda upisivanje smjera ostaviti za upis čiste treće,rekla je da ne mogu da moram po redu upisivati. Dakle prvo upisati sve iz petog semestra, tek tada ono što mogu prema bodovima iz šesto semestra...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.