Katarina J
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel zna tko kada prof. Kregar ima konzultacije ? Na stranicama katedre za sociologiju niš ne piše kraj njegova imena ..
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ovak, ja sam bila jucer, pise se 30 minuta, bilo je 8 na zaokruzivanje jedan tocan odgovor 4 ponudena (s tim da kad se trazi vise tocnih odgovora tocno napisu 'Koja 2 smjera..') Bila su i 4 esejska. Pitanja kojih se sjecam su sistematizacija po Rehbinderu, elita moci Mills, Erikson se spominjao u dva pitanja-u jednom navedi stupnjeve socijalizacije ,a u drugom stecene osobine nada,volja,sposobnost itd.), društvo po Mertonu, pluralisti raspodjela moci,definicija drzava/drustva/drustvene grupe, jedan primjer iz devijantnosti iz kojeg je trebalo odrediti na sto se odnosi(ponudili su Čikasku skolu, teorije devijantnosti supkultura i jos dvije stvari ne sjecam se najbolje)... Ugl ak se jos neceg sjetim dodam.Dojmovi s jučerašnjeg ispita?
Pitanja s pismenog dijela: Henry Fayol, hijerarhija motiva, prizmatičko društvo, argumenti za i protiv outsourcinga, da li se merit sistem i politizacija uprave međusobno isključujuDojmovi s jučerašnjeg ispita?
Sorry, ali ja sam zbunjena... ovo nije NI NALIK pismenom koji sam ja jucer pisala iz sociologije javne uprave. Na mom ispitu je bilo 5 esejskih pitanja, kolegica iznad mene ih je napisala,Ovak, ja sam bila jucer, pise se 30 minuta, bilo je 8 na zaokruzivanje jedan tocan odgovor 4 ponudena (s tim da kad se trazi vise tocnih odgovora tocno napisu 'Koja 2 smjera..') Bila su i 4 esejska. Pitanja kojih se sjecam su sistematizacija po Rehbinderu, elita moci Mills, Erikson se spominjao u dva pitanja-u jednom navedi stupnjeve socijalizacije ,a u drugom stecene osobine nada,volja,sposobnost itd.), društvo po Mertonu, pluralisti raspodjela moci,definicija drzava/drustva/drustvene grupe, jedan primjer iz devijantnosti iz kojeg je trebalo odrediti na sto se odnosi(ponudili su Čikasku skolu, teorije devijantnosti supkultura i jos dvije stvari ne sjecam se najbolje)... Ugl ak se jos neceg sjetim dodam.
Bile su dvije grupe pa bi bilo super kad bi netko od kolega jos nadopunio grupu A ili napisao nesto iz druge.
Vjerujem da se ovo odnosi na ispit na prvoj godiniOvak, ja sam bila jucer, pise se 30 minuta, bilo je 8 na zaokruzivanje jedan tocan odgovor 4 ponudena (s tim da kad se trazi vise tocnih odgovora tocno napisu 'Koja 2 smjera..') Bila su i 4 esejska. Pitanja kojih se sjecam su sistematizacija po Rehbinderu, elita moci Mills, Erikson se spominjao u dva pitanja-u jednom navedi stupnjeve socijalizacije ,a u drugom stecene osobine nada,volja,sposobnost itd.), društvo po Mertonu, pluralisti raspodjela moci,definicija drzava/drustva/drustvene grupe, jedan primjer iz devijantnosti iz kojeg je trebalo odrediti na sto se odnosi(ponudili su Čikasku skolu, teorije devijantnosti supkultura i jos dvije stvari ne sjecam se najbolje)... Ugl ak se jos neceg sjetim dodam.
Bile su dvije grupe pa bi bilo super kad bi netko od kolega jos nadopunio grupu A ili napisao nesto iz druge.
Sve imas u prethodnim postovima...Molim vas pitanja sa zadnjeg roka pismeni i usmeni
Tnx
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.