AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Sociologija javne uprave

irena2016

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pitanja s današnjeg kolokvija - što je škola ljudskih odnosa, teorija x, hijerarhija motiva, neformalna org. struktura, nepotizam, jedinstvo komande, disfunkcije hijerarhije, C.Barnard, jedan najbolji način, neosobnost

koev

Da li netko zna kada se biraju teme seminara
za izvanredne ( ili će to biti tek na predavanjima u siječnju) ?

mrvica89

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Danas na predavanju je rekao da ce pismeni ispit biti 2.2.u 16 sati, a u 15h taj dan biti ce usmeni za one koji su prosli kolokvij

jelena.vid

Pozdrav,
Molim ako netko zna odgovore na pitanja:
1.Primjer upravne kulture
2.Zašto privatizirati kada su službe javne
3.Outsourcing – za i protiv
4.Čikaška škola

Hvala.

jelena.vid

Zna netko objasniti sala model?
Sala model je ogranicenje ucinkovitosti sustava.Kontradiktornost pravila rezultira suspendiranjem pravila te upravitelji sala to i cine za osobe dobrog statusa i politicki podobne osobe.Postoje pravila za sve i pravila ni za sto tj.ona za nekog vrijede a za nekog ne.Upravitelji sala raspolazu zbunjujucom paletom pravila koju primjenjuju prema klijentima osim prema politicki podobnim i osobama dobrog starusa.Tako nastaje sistem gdje se nista ne moze ostvariti normalnim putem,poklon ili nagrada pomazu ali bitno je da to postaje dio rituala kojim se potvrđuje veza i prijateljstvo.
[DOUBLEPOST=1484814776,1484814727][/DOUBLEPOST]
Zna netko objasniti sala model?
Sala model je ogranicenje ucinkovitosti sustava.Kontradiktornost pravila rezultira suspendiranjem pravila te upravitelji sala to i cine za osobe dobrog statusa i politicki podobne osobe.Postoje pravila za sve i pravila ni za sto tj.ona za nekog vrijede a za nekog ne.Upravitelji sala raspolazu zbunjujucom paletom pravila koju primjenjuju prema klijentima osim prema politicki podobnim i osobama dobrog starusa.Tako nastaje sistem gdje se nista ne moze ostvariti normalnim putem,poklon ili nagrada pomazu ali bitno je da to postaje dio rituala kojim se potvrđuje veza i prijateljstvo.

Mateja766

Danas na predavanju je rekao da ce pismeni ispit biti 2.2.u 16 sati, a u 15h taj dan biti ce usmeni za one koji su prosli kolokvij
Da li se to odnosi na rok 30-og, znaci nece biti taj dan nego 2-og? A usmeni samo za one koji su izasli na kolokvije?a ostali drugi dan ili? Ja sam izasla na prvi kolokvij a na ovaj necu stici nazalost!
[DOUBLEPOST=1484854601,1484854542][/DOUBLEPOST]
Da li se to odnosi na rok 30-og, znaci nece biti taj dan nego 2-og? A usmeni samo za one koji su izasli na kolokvije?a ostali drugi dan ili? Ja sam izasla na prvi kolokvij a na ovaj necu stici nazalost!

mrvica89

nije 35 potrebno, vec 45 bodova za oslobadanje pismenog dijela. krivo je napisao prvi put. rekao je da će objaviti na rasporedu

irena2016

Mateja766

da li ide tko sad na rok? Ne mogu u skripti naci odgovore,outsourcing za i protiv i privatizacija prednosti i mane??pliz tko zna neka napise,ispit se blizi:)
[DOUBLEPOST=1485510553,1485509907][/DOUBLEPOST]da li ide tko sad na rok? Ne mogu u skripti naci odgovore,outsourcing za i protiv i privatizacija prednosti i mane??pliz tko zna neka napise,ispit se blizi:)ispit je 31-og

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Piše da je pismeni 31.og, a kada je usmeni za nas koji pišemo ispit,tj. kada su inače usmeni poslije pismenog ?

Luna20

Jučer je u grupu kolegici poslao mejl, kako će ispitivat i u utorak i u četvrtak, a ima nas dosta koji imamo samo pismeni i većina njih će doći pisati u četvrtak jer gotovo nikome ne odgovara u utorak taj termin, pošto smo svi očekivali 2.2., za koji je on 100% tvrdio da će tad biti ispit.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks