AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sport na studiju javne uprave

bundewa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li smo mi pod ingerencijom PF sto se tiče sveučilišnih natjecanja i ''tjelesnih aktivnosti'' ili postoji nešto organizirano?

medoo

Da li ima kakav sport na javnoj upravi ??? vidjeh da nema tjelesnog među predmetima :unsure:

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
mislim da ima. U sklopu pravnog,tj.mozes se prijavit za npr.rukometnu ekipu,to znam da ima. A vjerovatno i jos sportova.
Al nes tipa tjelesnog ,nema.

medoo

može se sudjelovati u sportu na pravnom fakultetu...ali nema nikakvih kontakata od ljudi :SS

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
a, jbg, ništa onda. mislio sam te uključiti u šahističku sekciju koja je u postupku osnivanja.

tražimo samo ljude sa snažnim prstima, jer igramo sa velikim, željeznim figurama.

medoo

hahahahahha volim šah ali onaj klasični di nemoram stiskat ono čudooo...to me zbunjuje

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks