AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sportske aktivnosti

agatha

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hello ljudi, mene zanima jeli netko zna nešto o sportskim aktivnostima, tj. jeli se redovni studenti ovog fakulteta mogu baviti necim, a da ne moramo sami privatno plaćati svaki mj. primjer aerobic ili nesto drugo nije bitno....plese ako netko nesto zna nek odg. thanks

gricka vjestica

naravno da ima:)

ima ova tema i u svaštari, al evo da ti skratim put, kad već pitala:)

kao sto ces vidjeti,

pod organizacijom Ivy je bilo klizanje,
a pod organizacijom Miklje je bilo sljeme :)

na taj se način vise nas forumasa upoznalo :)

jesi li za? :wink5:

agatha

svakako sam za....hvala na pozivu....
heheheheh:tongue2:
...inace afro, moja draga prijateljica me vise puta pozvala, ali evo moram priznati nikako si organizirati slobodno vrijeme za takve aktivnosti....
evo prošvrljala sam po sc-u i nasla si aerobic, jea sad sam sretna....pola cijene cu placati nego inace....:happy: ula-la lala
a svakako cu vam se pridružiti na sljemenu ili klizanju.....samo ne ovaj vikend jer san doma:laughing:
thanks

gricka vjestica

...inace afro, moja draga prijateljica me vise puta pozvala, ali evo moram priznati nikako si organizirati slobodno vrijeme za takve aktivnosti....
sram te bilo :tongue2:

ok, afro ce naravno znati inf. kada se bude islo negdje :wink5:

bella kiss

pravnik?
Dok sam ja studirao, morali smo jednom otići na Sljeme, do neke birtije, tu smo popili kuhano vino, pa nazad.
Položen fizički.

Ninek

Dok sam ja studirao, morali smo jednom otići na Sljeme, do neke birtije, tu smo popili kuhano vino, pa nazad.
Položen fizički.
Pih. Mi smo kod tunela dobili žig i tamo u birtiji popili vino, rakiju, kavu, i bili doma u krevetu do pol 9 :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks