ana.lagin
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Bilo mi je teze od probnog, ali prolazno. Iako ovih 5 minuta vise mi nista nije znacilo. I dalje su pitanja bila nespretno postavljena.kako ste riješili kolokvij?
Meni je baš bio težak![]()
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Bilo mi je teze od probnog, ali prolazno. Iako ovih 5 minuta vise mi nista nije znacilo. I dalje su pitanja bila nespretno postavljena.kako ste riješili kolokvij?
Je bio je teži i u određenim pitanjima se baš zahtijevalo razumijevanje (tipa obustava spora gdje se treba povezati s povlačenjem tužbe a ona obuhvaća i kada se ne ispune zahtjevi suda u propisanom roku, itd.) Bilo je i nekih trik pitanja gdje niti jedan ponuđen odgovor nije točan.kako ste riješili kolokvij?
Slazem se, kolokvij kakav se pisao u ˝normalnim okolnostima˝ je peace of cake za razliku od ovogI P.S. za sve koji će ubuduće čitati, zbog korone smo pisali kolokvij preko Merlina s 20 pitanja u 20 minuta.
Stvarno nimalo lagano...Ali onaj tko je prethodne godine učio ZUS ostati će mu poznato gotovo sve i neće mu trebati puno vremena da nauči (bar tako mislim). I
Istina i meni je bio koma za rješavanje i na kraju 10/20. Jel to prolaz?Slazem se, kolokvij kakav se pisao u ˝normalnim okolnostima˝ je peace of cake za razliku od ovog
da, potrebno je ostvariti min. 10 bodova za prolazIstina i meni je bio koma za rješavanje i na kraju 10/20. Jel to prolaz?
Je!Istina i meni je bio koma za rješavanje i na kraju 10/20. Jel to prolaz?
Pozdrav, imaš li možda pitanja?Ima li tko skupljena sva pitanja sa foruma da mi pošalje na email? [email protected]
Hvala!Zakon o upravnim sporovima i Europsku konvenciju koliko sam zapamtila sa 1. predavanja
Bok, imaš li možda skupljena ta pitanja pa da proslijediš?Bok svima, je li dosta ovaj predmet položiti samo po pitanjima koja se ponavljaju ili se ipak treba sve učiti? Imam oko 30 pitanja iz Ustavnog zakona i svega nekoliko iz Povelje, ali vidim da se ona više manje ponavljaju. Oko suda EU oko 2,3 pitanja ima.
Možeš mi poslati mail da ti pošaljem sliku s pitanjima pa ih možeš napisati ovdje, ima ih dosta, pa da i ostali kolege vide.Bok, imaš li možda skupljena ta pitanja pa da proslijediš?![]()
SUDSKA KONTROLA UPRAVE – 2. dio ( Ustavni zakon o ustavnom sudu RH, Povelja o temeljnim pravima EU)Možeš mi poslati mail da ti pošaljem sliku s pitanjima pa ih možeš napisati ovdje, ima ih dosta, pa da i ostali kolege vide.
Ja taj dio o sudu ucim po prezentacijama, puno toga fali u skriptiZna li možda netko jesu li prezentacije prof.Ofak također dio ispitne literature? To jest, pita li po njima? Konkretno me zanima dio o Sudu EU jer je ona jako puno toga ispredavala čega nema u skripti i drugačije je pa sad ne znam trebam li to sve učiti ili ima tih nekoliko pitanja koja se ponavljaju. Hvala!
Ovisi kako koja katedraKad obično objavljuju termine ispita?!lp
jel nakraju dovoljno učiti po ovim pitanjima za 2. dio?Danas usmeni dio kolokvija, prof.Ofak pitala samo 2 pitanja za potvrdu ocjene, brzo i bezbolno.
Rušila neke koji su se baš pogubili tj. nisu znali odgovoriti na 2 podpitanja. Može se odgovarati i za veću ocjenu.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.