martina_sk
Administrator
ne znam..A izvanredni seminaristi?
valjda je to sad toNa webu objavljeni malo izmijenjena literatura
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne znam..A izvanredni seminaristi?
valjda je to sad toNa webu objavljeni malo izmijenjena literatura
Nadam se da se neće sjetiti mijenjati još koji put popis literature jer stvarno pretjeruju s time.Na webu objavljeni malo izmijenjena literatura
http://www.pravo.unizg.hr/UPRP/literatura/sudska_kontrola_uprave
Jučer je bilo održano prvo predavanje seminarista.. Može li netko opisati kako to izgleda??
vjerujem da bi bilo dobro učiti sve što je pod obveznom literaturom. a kod propisa samo one dijelove koji su vezani za sudsku kontrolu uprave.Kolege da li mislite da treba učiti i - Đerđa, Dario, Šikić, Marko, Komentar Zakona o upravnim sporovima, Novi informator, Zagreb, 2012., kao i dopusku lieraturu, ili bi bilo dovoljno samo ostalo naučiti jer i toga isto tako ima poprilično?
Složila bih se s tobom. Malo sam pregledala knjigu Komenar zakona o upravnim sporovima i mogu reći da mi se sviđa. Ona u principu objašnjava članke zakona o upravnim sporovima i vrlo je pregledna pa vjerujem da ne bi trebala biti preteška za naučiti. Jedino ne znam treba li učiti i onaj uvodni članak profesora Medvedovića, nekako mi se čini bespotrebnim.vjerujem da bi bilo dobro učiti sve što je pod obveznom literaturom. a kod propisa samo one dijelove koji su vezani za sudsku kontrolu uprave.
Prenjela mi je kolegica da su danas upozorili Šikića na to da nigdje ne možemo naći tu knjigu. Rekao je da je da misli da ju ima Ofak i da će ju zamoliti da nam se iskopira primjerak...Da li netko zna gdje se može nabaviti knjiga Osnove upravnog prava Europske unije, D. Đerđa? U knjižnici na TMT 14 nema, a nema ni u Gradskoj knjižnici, barem prema njihovom on line katalogu.
U nacionalnoj postoji gotovo sve...a ono što eventualno nema imaju sistem za dobavljanje. Jedino postoji mala kvaka...za izvanredne studente i sve ostale je 150 kn godišnja članarina, a za redovne 50.Našla sam u katalogu nacionalne, postoji kod njih
Ništa posebno, obradili smo ZUS od čl. 31 do čl. 58 :sneaky:može netko napisati što je bilo danas na predavanju?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.