Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ne kužim baš ovo zadnje pitanje, dali je to možda zato što se pp može pokrenuti samo radi tumačenja i ocjene valjanosti prava eu a ne nacionalnog prava ili se varam? :wtf:Pitala me ofakica, 5 temeljnih nadleznosti suda eu, i zasto neki nas sudac nije mogao pokrenuti prethodno pitanje sudu eu u vezi nekog naseg nacionalnog zakona
Tako jeNe kužim baš ovo zadnje pitanje, dali je to možda zato što se pp može pokrenuti samo radi tumačenja i ocjene valjanosti prava eu a ne nacionalnog prava ili se varam? :wtf:
Nije. Pismeni u ponedjeljak,a usmeni u srijedu.Može li mi netko odgovoriti da li je usmeni ispit bio isti dan kada i pismeni? Hvala unaprijed!
Na usmenom je bilo pitanja izvan clanaka obradenih na predavanjukolege, vaš dojam, mislite da je dovoljno iz ustavnog zakona učiti samo one članke koje smo obradili na predavanju?
Mislim da bi se to odnosilo na uredbu koja inače vrijedi za sve pa treba biti od izravnog interesa za tužitelja da bi je mogao pobijati i koja ne zahtjeva donošenje dodatnih odluka za provedbu, već se i u tom obliku izravno odnosi na njega. Kolege slobodno me ispravite ako nisam u pravu.Bi li mi netko mogao objasniti što znači da nepovlašteni tužitelji mogu pokrenuti postupak protiv regulatornog akta koji je od izravnog interesa za njih i koji ne zahtijeva provedbene mjere?
Ja sam učila malo duže od mjesec dana ali sam stvarno štrebala jer ima jako puno podataka. Inače ispit je trajao sat vremena tj. pet minuta kraće.Brat bratu - koliko vam je vremenski trebalo za pripremu ispita?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.