Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
budem ti ja poslalaHvala ti na odgovoru, vidjela sam da si stavila popis literature,ali ja sam mislila na to da li tko ima ove knjige koje su navedene kao literatura u pdf formatu ili slično pa da si mogu te dijelove isprintati... Za zakone mi nije problem, to ću se snaći, ali knjige su već kompliciranije...
LP
imam ja. pošalji mi svoj mail u privatne. sorry ako si mi već slala svoj mail, ali toliko ljudi mi se javlja tako da ne pamtimima li netko: Đerđa, Dario, Osnove upravnog prava Europske unije, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci, Rijeka, 2012., str. 175-204.
i Đerđa, Dario, Šikić, Marko, Komentar Zakona o upravnim sporovima, Novi informator, Zagreb, 2012.
Samo Zus, a sve ostalo je na pismenomzna li itko što nam ulazi u literaturu za kolokvij (izvanredni sam)
Na kolokvij mogu svi koji će biti na predavanjima i na seminarima. To znači da i oni koji nisu seminaristi moraju doći na seminar 18. i 19.1. jer u protivnom ne mogu izaći na kolokvij. Kolokvij ćemo pisati 18.1. u 8.3o.jesu rekli što u vezi kolokvija? ja sam izvanredan,ali ne mogu doći na predavanja...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.