dorach
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
moja isprika, zabunila sam se...19.1. je kolokvijSta nije kolokvij 19.01 u 8:30???
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
moja isprika, zabunila sam se...19.1. je kolokvijSta nije kolokvij 19.01 u 8:30???
Prošle godine je (redovnima) bio minimum 10 stranica, naravno moglo se napisati i puno duži seminarski rad pa su neki imali i po 15-20 stranica. A što se uputa za pisanje tiče, najbolje ti se pridržavati uputa za pisanje završnog rada sa treće godine stručnog studija, znači kako si pisala njega tako napiši i ovo; još bolje ako ti je mentor bio netko sa katedre za upravno pravo pa imaš negdje one njihove upute za pisanje rada. Ma najvažnije su ti pravilne fusnote, da ne prisvajaš tuđe ideje i rečenice, a što se literature tiče slobodan ti je izbor, dobro proguglaj temu seminara i sigurno ćeš naći dosta izvora (čini mi se da je od nas prošle godine traženo da ih bude barem pet u popisu literature).Ne razumijem ovo, sada tjedan dana prije roka nam je profa zadala temu i mi moramo napisati seminar (izvanredni). U mailu nije napisala niti koju literaturu smijemo koristit niti upute za pisanje, koilko treba imati stranica ni ništa. I još je kolokvij u pola 9 ujutro tako da moramo izlaziti s posla.![]()
Kolegice, samo javljam da mi je omogućena prijava seminara na studomatu.Zna netko kad će biti prijave na studomatu za seminar? Hoće biti kakva obavijest na str katedre da je otvoren rok za prijavu? Prošle godine sam fulala prijavit, ne želim opet XD :-S
Hvala puno !Kolegice, samo javljam da mi je omogućena prijava seminara na studomatu.
Ako sada ne napišemo seminar i ne "položimo" ga, možemo li ga normalno upisati ponovo iduće godine?
mene je pitala prof. Mateja Crnković ( ili kak se već zove ) nešto slično, a pitanje je bilo da joj objasnim katalog prava Konvencije i kako je i zašto nastala Konvencija i Europ. sud za ljudska prava.Pliz, zna li itko odgovor na pitanje zašto se katalog prava iz Konvencije naziva katalogom?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.