Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Znači objavljeno je da će predavanja biti online? U tom slučaju je svakako pametnije upisati kao redovni student (ako upadnemo među redovne zbog ocjena..)Ove godine su vam ionako predavanja online, tako da ne morate brinuti oko toga zbog posla...samo se prijavite na meet kad su predavanja i to je to
Ja sam napravila grupu na Whatsappu, nas par je u njoj, ako hoćeš pošalji mi broj u inbox pa ću te dodati.Također planiram upisati izvanredno.
Da, bilo bi dobro napraviti nekakvu grupu na facebook-u na kojoj bi mogli pratiti i razmjenjivati informacije
hahahha ma daj znam to .. aj ti meni objasni kako se upisat znaci studomat i kaj onda?mi spadamo pod javnu upravu
Izborni su oke: Financiranje velkih gradova i javna nabava, nacionalne manjine i javna uprava.Hej, takoder planiram upisati diplomski, redovni smjer. Doduse imam par pitanja, zna li netko da li se za ljetni semestar isto upisuje 30ECTS-a kao i do sada, te koji su predmeti laksi odnosno na kojim predmetima su profesori vise susretljivi, upisuju li se sva 4 obvezna predmeta u ljetnom semestru ili sami biramo?
Ja sam stavila jos presliku vjenčanog lista i presliku izvatka iz matice rođenih (jer mi je na diplomi prezime od bivšeg muža).Sta ste ostavljali u onoj kutiji za prijave ispred desetk? Prijavu, potvrdu o zavrsenom studiju i jel jos sta trebalo?
Ja sam javnu nabavu i psihilogiju u upravi u zimskom i nacionalne manjine i odnose uprave s građanima u ljetnom.Kolege koje ste izborne predmete upisali?
Ja sam jedna od tih koji su diplomirali prije 9 godina, ići ću u četvrtak podignuti AAI podatke, zaletit ću se s posla.Jednom kad dobiješ AAI podatke oni su vječni, imaš ih cijeli život dok si na ovoj planeti, nebitno na kojem si faksu u državi.
To je za one osobe koji nikad nisu podigli te svoje podatke. Oni koji su diplomirali prije desetak godina kada toga nije ni bilo.
to se odnosi na one koji prvi puta upisuju prvu godinuKolege u cetvrtak bi trebali na fakultetu podici podatke (aai) za pristup studomatu, stranicama faksa itd. Da li se to odnosi na one studente koji su se prebacili s nekih drugih fakulteta, nastavljaju nakon xy godina ili na sve nas koji smo se upisali jer npr meni su vec svi predmeti evidentirani u studomatu i upis mi je u potpunosti proveden pa ne znam cemu novi aai identitet..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.