Miracle_worker
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zašto nasreću? Nama je naš studij tek završetak priče, a njima još i nadgradnja...Nasrecu, ne.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Zašto nasreću? Nama je naš studij tek završetak priče, a njima još i nadgradnja...Nasrecu, ne.
Zašto nasreću? Nama je naš studij tek završetak priče, a njima još i nadgradnja...
[DOUBLEPOST=1493638802][/DOUBLEPOST]Zašto nasreću? Nama je naš studij tek završetak priče, a njima još i nadgradnja...
Dragi moji,
ako imate imalo razuma, a želite upisati specijalistički studiji, isti upišite u Rijeci, puno je lakše, u dvije godine ima 13 ispita i 2 seminara
[DOUBLEPOST=1492892293,1492892216][/DOUBLEPOST]Dragi moji,
ako imate imalo razuma, a želite upisati specijalistički studiji, isti upišite u Rijeci, puno je lakše, u dvije godine ima 13 ispita i 2 seminara
mislim da da, nazovi referadu i provjeriPozdrav,
Imam jedno pitanje, pa ako netko slucajno zna bila bih veoma zahvalna kad bi odgovorio. Prva sam godina spec. studija, redovna studentica, trenutno kako stvari stoje imam 50 ECTS-a (rijesenih 12/14 kolegija). Vrijedi li jos uvijek 50 ECTS-a i prosjek iznad 3.5 pa da ne moram placati onih 120 kuna po ECTS bodu?
Možeš, ako se radi o upisu na Specijalistički diplomski studija javne uprave II. godina studija, kod upisa u I. godinu studija mora se uplatiti cijeli iznos.Dali mogu platiti godinu semestralno? znaci kao u dvije rate?
[DOUBLEPOST=1506763578,1506763052][/DOUBLEPOST]Dali mogu platiti godinu semestralno? znaci kao u dvije rate?
Obavijesti - Studijski centar za javnu upravu i javne financije - Studij
[DOUBLEPOST=1507116577,1507116485][/DOUBLEPOST]OBAVIJEST O UPISIMA U PRVU GODINU SPECIJALISTIČKOG DIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA JAVNE UPRAVE U AKADEMSKOJ 2017/18. GODINI
ovdje sve pise o upisu na specijalistički sto donijeti
Tnx !Obavijesti - Studijski centar za javnu upravu i javne financije - Studij
[DOUBLEPOST=1507116577,1507116485][/DOUBLEPOST]OBAVIJEST O UPISIMA U PRVU GODINU SPECIJALISTIČKOG DIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA JAVNE UPRAVE U AKADEMSKOJ 2017/18. GODINI
ovdje sve pise o upisu na specijalistički sto donijeti
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.