AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

bananko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudi kako ćete se pripremato za kolokvij? Po knjizi i zakonu ili ima kakva skripta s pitanjima? Muči me malo zakon ima ga previše :/ hvala :)
[DOUBLEPOST=1491559488,1491559434][/DOUBLEPOST]Ljudi kako ćete se pripremato za kolokvij? Po knjizi i zakonu ili ima kakva skripta s pitanjima? Muči me malo zakon ima ga previše :/ hvala :)
Mislim da je za drugi kolokvij sigurnije učiti iz knjige,posto će biti i usmeni iz toga.(frendicu su dosta opširno pitali na usmenom,zato kažem) A prvi dio se vjerojatno može proći samo preko skripte. Ja ću vjerojatno učiti iz knjige jer se ne usudim riskirati...:D Ima skripti s pitanjima,pisali su ljudi u prethodnim postovima da su dosta dobre!:)

• Sviđa mi se
Reactions: tim

tarantula

Pozdrav kolege ,molim vas za pomoc
Znaci za prvi kolokvij se po knjizi (Marčetić- Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi 2007.) uci do naslova STRATEGIJSKI INTEGRALNI FOKUS??

tim

Da,ak misliš na Fakinovu skriptu.:)
na koju skriptu se misli? na ovu fakinovu koja je u pdf-u i ima 29 strana teorije? sad sam se malo pogubila :confused::D
[DOUBLEPOST=1493314146,1493314043][/DOUBLEPOST]
Da,ak misliš na Fakinovu skriptu.:)
na koju skriptu se misli? na ovu fakinovu koja je u pdf-u i ima 29 strana teorije? sad sam se malo pogubila :confused::D
[DOUBLEPOST=1493317461][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1493314146,1493314043][/DOUBLEPOST]
mislim kak onda uz zakon naravno ucimo fakinovu skriptu? jer sad gledam od 12 strane je druga knjiga sta isto spada u literaturu za prvi kolokvij.. sori na sto pitanja al mi fakat nis nije jasno sad :confused:

JOIN-t

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
gdje naći skriptu od Fakina??
[DOUBLEPOST=1493812098,1493809020][/DOUBLEPOST]gdje naći skriptu od Fakina??Našao

Claudia

Da li ima dosta pitanja iz zakona u prvom kolokviju,ako netko zna bio bih jako zahvalan
Dva pitanja obično budu iz zakona, iako mislim da se znalo pojaviti i više.
U svakom slučaju, nemoj ga zapostavljat.

JOIN-t

Da li ima dosta pitanja iz zakona u prvom kolokviju,ako netko zna bio bih jako zahvalan
Dva pitanja obično budu iz zakona, iako mislim da se znalo pojaviti i više.
U svakom slučaju, nemoj ga zapostavljat.
Hvala

nioma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Objavljene su dvorane za kolokvij 18.5. U 11:30.
Redovni u dvorani 9 u gundulićevoj.
Izvanredni u dvorani 3 u gundulićevoj.

Vesna Vesnić

Molila bih, ako se sjećate, koja su pitanja bila danas na kolokviju za izvanredne, ako može za obje grupe.
Ja sam bila grupa A i sve mi se pomiješalo, mislim da su pitanja bila
- navedi 6 teških povreda službene dužnosti i koji je postupak za iste
- kada službenik može, a kada mora odbiti izvršiti nalog
- definicija ljudskih potencijala, te u čemu je razlika između radne snage i ljudskih resursa
- svojstva javnog službenika
- dvije tendencije u broju javnih službenika
- sustav nomenklature
- funkcionalna definicija javnih službenika u RH
- načela, karakteristike dobre vladavine
- vanjski faktori za službenički ustroj, tako nešto
nemrem se sjetiti

goga

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Molila bih, ako se sjećate, koja su pitanja bila danas na kolokviju za izvanredne, ako može za obje grupe.
Ja sam bila grupa A i sve mi se pomiješalo, mislim da su pitanja bila
- navedi 6 teških povreda službene dužnosti i koji je postupak za iste
- kada službenik može, a kada mora odbiti izvršiti nalog
- definicija ljudskih potencijala, te u čemu je razlika između radne snage i ljudskih resursa
- svojstva javnog službenika
- dvije tendencije u broju javnih službenika
- sustav nomenklature
- funkcionalna definicija javnih službenika u RH
- načela, karakteristike dobre vladavine
- vanjski faktori za službenički ustroj, tako nešto
nemrem se sjetiti
cini mi se da je bilo uljp u suvremenoj teoriji i praksi

Posljednje uređivanje:
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks