Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
14.5. u 10:30Profesorica Marcetic mi je odgovorila na mail i rekla da ce svi imati pravo pristupiti na kolokvij osim studenata koji su na komisiji. Kada je sljedece predavanje ako mi netko moze reci?
Hvala!14.5. u 10:30
pozdrav,Hvala,
koliko vidim da su pitanja na ispitu preko merlina bila skroz drugačija i traže povezivanje, tako da nisam sigurna dali vrijedi učiti iz skripte.
izbačeno ti je samo zadnji 40 stranica iz knjige - Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi, znači nije do 313 str. nego do 270Znaš li možda koji dijelovi ne ulaze? Što je izbačeno?
pozz, jel ti rekla možda dali su razlikovni oslobođeni polaganja DZS ?Profesorica Manojlović Toman je na zadnjem predavanju rekla da će kolokvij biti 21.5. a da će profesorica Marčetić reći sve detalje na predavanju nakon ovih rokova. Čak je rekla da ne zna hoće li to biti pismeni ili usmeni kolokvij, da se još nisu dogovorili. Ja sam poslala mail prof. Marčetić da pitam mogu li kao razlikovni/izvanredni student pristupiti kolokviju i rekla je da mogu. Nije niko spominjao prisustva na predavanju ali svakako ćemo sve saznati na prvom slijedećem online predavanju.
Izbačeno ti je zadnjih 40 str. iz stare literature. pozz.Znaš li možda koji dijelovi ne ulaze? Što je izbačeno?
Meni je rekla da polažem sve kao i drugi studenti,ni manje ni više ali ja sam ipak davno diplomirala pa možda iz tog razloga. Najbolje ti je poslati mail direktno profesorici i saznati iz prve rukepozz, jel ti rekla možda dali su razlikovni oslobođeni polaganja DZS ?
Nemam knjigu a ne znam kako da je sad i nabavim, jeli neko mozda ima u pdf? Ako ne nabavim uciti cu iz skripte pa sta bude.pozdrav,
izbačeno ti je samo zadnji 40 stranica iz knjige - Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi, znači nije do 313 str. nego do 270
Ako će biti pitanja postavljena na način kao na roku 5.5. bez knjige po meni nije moguće proći ispit, izašla sam na taj rok i kasnije kada sam prolazila po skripti odgovori mi nisu nigdje dolazili, već kada se pročita cijelo gradivo iz knjige donese se zaključak i povezivanje sa samim pitanjem. Skripta je preštura za ovaj tip ispita. Za zakon se traži razumijevanje i primjena samog Zakona u praksi tako da mislim da ne treba štrebati sve iz njega nego ga jasno pročitati da ti svi dijelovi budu jasni i lako se može odgovoriti na pitanje o Zakonu s ispita, barem je meni to pitanje bilo lagano.Sto mislite obzirom na novi tip pitanja u pisanom dijelu ispita, da li vrijedi učiti iz skripe
Kako doći do knjige, nisam u Zg, ne mogu ni doći u Zg bez propusnice, niko nema u pdf... da li ona kopiraona kraj faksa šalje možda poštom?Ako će biti pitanja postavljena na način kao na roku 5.5. bez knjige po meni nije moguće proći ispit, izašla sam na taj rok i kasnije kada sam prolazila po skripti odgovori mi nisu nigdje dolazili, već kada se pročita cijelo gradivo iz knjige donese se zaključak i povezivanje sa samim pitanjem. Skripta je preštura za ovaj tip ispita. Za zakon se traži razumijevanje i primjena samog Zakona u praksi tako da mislim da ne treba štrebati sve iz njega nego ga jasno pročitati da ti svi dijelovi budu jasni i lako se može odgovoriti na pitanje o Zakonu s ispita, barem je meni to pitanje bilo lagano.
Hvala puno Ivana!Ako će biti pitanja postavljena na način kao na roku 5.5. bez knjige po meni nije moguće proći ispit, izašla sam na taj rok i kasnije kada sam prolazila po skripti odgovori mi nisu nigdje dolazili, već kada se pročita cijelo gradivo iz knjige donese se zaključak i povezivanje sa samim pitanjem. Skripta je preštura za ovaj tip ispita. Za zakon se traži razumijevanje i primjena samog Zakona u praksi tako da mislim da ne treba štrebati sve iz njega nego ga jasno pročitati da ti svi dijelovi budu jasni i lako se može odgovoriti na pitanje o Zakonu s ispita, barem je meni to pitanje bilo lagano.
Toliko sam čula slučajeva da iz glupih razloga izdaju E-propusnice tako da mislim da bi ti izdalo u svrhu fakulteta ili izmisli neki drugi razlog doktor npr. Imaš online mail kopiraone, pošalješ upit i čekaš odgovor. Ako neko ima od kolega skener i voljan ti je poslati također. Ako nemaš nikakvih drugih opcija obrati se profesoru, oni su po uputama stožera dužni omogućiti nam dostupnost popratne literature ako nismo u mogućnosti doći do nje.Kako doći do knjige, nisam u Zg, ne mogu ni doći u Zg bez propusnice, niko nema u pdf... da li ona kopiraona kraj faksa šalje možda poštom?
Uf, nešto ću već smisliti. Hvala tiToliko sam čula slučajeva da iz glupih razloga izdaju E-propusnice tako da mislim da bi ti izdalo u svrhu fakulteta ili izmisli neki drugi razlog doktor npr. Imaš online mail kopiraone, pošalješ upit i čekaš odgovor. Ako neko ima od kolega skener i voljan ti je poslati također. Ako nemaš nikakvih drugih opcija obrati se profesoru, oni su po uputama stožera dužni omogućiti nam dostupnost popratne literature ako nismo u mogućnosti doći do nje.
Hej, mozes poslati mail zutoj kopiraoni i kupiti knjigu online i oni ce ti ju poslat na mailUf, nešto ću već smisliti. Hvala ti
Ma daj? Pa super!! Hvala ti punoHej, mozes poslati mail zutoj kopiraoni i kupiti knjigu online i oni ce ti ju poslat na mail
Da da, ja sam kupila vec par knjiga za specijalistički i posalju ti odmah isti danMa daj? Pa super!! Hvala ti puno
I meni trebaju još neke za specijalistički, e odlično, problem riješen, puno puno hvala svimaDa da, ja sam kupila vec par knjiga za specijalistički i posalju ti odmah isti dan
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.