AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

DejooDee

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Usmeni marcetic, kolokvij 2

Pita potpitanja i izvlači odgovor, svakog je pitala po 6,7 pitanja, bilo nas je troje. Imate priliku međusobno se nadopunjavati i recimo ako prvog kolegu pita klasifikacijski sustav, drugog ce karijerni. Prelazi skoro svaki dio gradiva kroz ta pitanja.
3.znacenja pojma uljpa, tim, projektni tim, unakrsno funkcionalni, 2.sustava unaprijeđenja, napredovanje po sustavima, odabir vodeceg osoblja i općenito o klas. sustavima, iz onog clanka: osnovne stvari, procitas i vec znas (prednosti, nedostaci, nacin napredovanja, problemi)
Svi smo prosli, makar nije bila zadovoljna, a po meni smo cak okej svi znali. Meni osobno uzasan predmet kao i svaki od uz

ivana1771iv

Pita potpitanja i izvlači odgovor, svakog je pitala po 6,7 pitanja, bilo nas je troje. Imate priliku međusobno se nadopunjavati i recimo ako prvog kolegu pita klasifikacijski sustav, drugog ce karijerni. Prelazi skoro svaki dio gradiva kroz ta pitanja.
3.znacenja pojma uljpa, tim, projektni tim, unakrsno funkcionalni, 2.sustava unaprijeđenja, napredovanje po sustavima, odabir vodeceg osoblja i općenito o klas. sustavima, iz onog clanka: osnovne stvari, procitas i vec znas (prednosti, nedostaci, nacin napredovanja, problemi)
Svi smo prosli, makar nije bila zadovoljna, a po meni smo cak okej svi znali. Meni osobno uzasan predmet kao i svaki od uz
Potpisujem kolegicine rijeci s usmenog

Helena40

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Koliko si otprilike ucila i iz cega? :)

DejooDee

Koliko si otprilike ucila i iz cega? :)
Na to ti nemrem konkretno odgovorit jer radim pa sam uz posao znala čitati, ali ne svaki dan.. Intenzivnijeg ucenja oko tjedan dana. Prvo sam krenula iz knjige, vidjela sam da nema potrebe i prešla na onu skriptu s foruma, i onaj izvjestaj pročitala 3x,al sam imala i sreće s pitanjima na usmenom

Helena40

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Na to ti nemrem konkretno odgovorit jer radim pa sam uz posao znala čitati, ali ne svaki dan.. Intenzivnijeg ucenja oko tjedan dana. Prvo sam krenula iz knjige, vidjela sam da nema potrebe i prešla na onu skriptu s foruma, i onaj izvjestaj pročitala 3x,al sam imala i sreće s pitanjima na usmenom
Hvala puno!

tinaas

Po kojoj si skripti ucila?

MikiG

Sto je to, koje je to "izvjestaj"

Niksss19

Pozdrav, zanima me vi koji ste odgovarali drugi kolokviji i ucili po skripti marija98 posto je navedeno da se uci gradivo u knjizi do 245. str. odnosno novih trendova, onda nije potrebno uciti zadnjih 10 stranica skirpte koji se odnose na to? Htjela bih biti sigurna :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks