Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Po svim poslovima objavljenim na forumu mislim da ti je gradivo iz knjige uključeno, ali znanstveni rad mislim da nije jer on spada u noviju literaturu. To pretpostavljam, nije da sam gledala tu skriptu.Pliz, odgovor!
je li u skripti by Marija93 uključeno svo ispitno gradivo (sve što bi nas mogli pitati na ispitu) uključujući i knjigu Javni službenici i tranzicija iz 2005.?
Hvalaa![]()
Sorry, na koji točno znanstveni rad misliš?Po svim poslovima objavljenim na forumu mislim da ti je gradivo iz knjige uključeno, ali znanstveni rad mislim da nije jer on spada u noviju literaturu. To pretpostavljam, nije da sam gledala tu skriptu.
Da članak kaj obuhvaća prp njegove prednosti, probleme, modele, primjere po zemljama i preporuke za hrvatsku.Sorry, na koji točno znanstveni rad misliš?
Na članke ono o Plaćanju o radnom izvršenju ili?
Ok, to imamDa članak kaj obuhvaća prp njegove prednosti, probleme, modele, primjere po zemljama i preporuke za hrvatsku.
Da li se taj dio nalazi u knjizi ili..?Ok, to imam
Super, hvala na odgovoru![]()
Da li se taj dio nalazi u knjizi ili ?Da članak kaj obuhvaća prp njegove prednosti, probleme, modele, primjere po zemljama i preporuke za hrvatsku.
Ne, to je druga literatura.Da li se taj dio nalazi u knjizi ili..?
Da li se taj dio nalazi u knjizi ili ?
Jel se moze skinut negdje s neta/skriptarnice?Ne, to je druga literatura.
Da, plaćanje po radnom izvršenju se može skinuti s neta.Jel se moze skinut negdje s neta/skriptarnice?
Hvala puno!Da, plaćanje po radnom izvršenju se može skinuti s neta.
Nisu još objavili na merlinu.Zna li netko tko će ispitivati na ovom ispitnom roku, 28.6.?
Giljević ili Marčetić?
Hvalaaa![]()
Pa sta se ceka Nisu još stavili raspored.
Može li odgovor na pitanje koja su 3 značenja strategijskog uljp-a?
Da da 39.jeJa sam mislila da je to na 39. str skripte
A moguce daVjerujem da će biti kada prođu pismeni sutra. Pa će napravit raspored.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.