meni je profesor na predavanju rekao za te metode kad sam ga pitala da li to moram znat, kao ovisi koju ocijenu zelisKoliko su bitne metode analize posla? Onih 10 metoda
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
meni je profesor na predavanju rekao za te metode kad sam ga pitala da li to moram znat, kao ovisi koju ocijenu zelisKoliko su bitne metode analize posla? Onih 10 metoda
Ahaa, e puno hvala!meni je profesor na predavanju rekao za te metode kad sam ga pitala da li to moram znat, kao ovisi koju ocijenu zelis
ali nauci ih bar nabrojat i jednu objasnit po izboru... jer zna biti to pitanje u testuAhaa, e puno hvala!![]()
neda li moramo znati kakav je npr službenički sustav u pojedinim zemljama (litva, mađarska, slovenija itd) ili upravljanje ljudskim potencijalima?
tj da li je potrebno znati općenito primjere drugih zemalja?
Ima ova najnovija skipta. U njoj su sva ta pitanja s odgovorima. Jesi pogledala i usopredila, jer meni sad s mobitela nije zgodno?Ima li netko odgovore na pitanja koja su u prethodnim postovima skupljena sa svih rokova.
Mislila sam odgovorit na pitanja koja se najčešće pojavljuju na ispitima. Ukoliko postoje odgovori da se ne ponavljam.
Hvala![]()
Treba li za ispit uopce uciti Uredbu o klasifikaciji radnih mjesta u drzavnoj sluzbi...?
anyone?ZODS ne ulazi u drugi kolokvij? Čisto da znam dal da ga trebam ponavljat ili ne![]()
Ne, samo ono sto pise da je literatura za drugianyone?![]()
Hvala ti puno!Ne, samo ono sto pise da je literatura za drugi
DRUGI KOLOKVIJ - samo usmeni ispit
Studenti koji su položili prvi kolokvij mogu, po prijavljenom ispitu, pristupiti usmenom ispitu u ljetnom ispitnom roku (14.06.2016., 28.6.2016., 12.07.2016.) bez polaganja pismenog ispita. Na usmenom ispitu polažu se dijelovi ispitne literature koji nisu bili uključeni u prvi kolokvij (G. Marčetić, 2007, Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi. Društveno veleučilište u Zagrebu, str. 119-264, 289-311).
Studenti koji tijekom ljetnog ispitnog roka nisu položili i usmeni dio ispita te studenti koji ne polože usmeni dio kolokvija upućuju se na polaganje redovitog ispita (pismenog i usmenog) na redovitom ispitnom roku.
o - Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava
E to stvarno ni meni nije jasno.. Mislim da ce bit u srijedu ili cetvrtak kad ce se odrzavat ostali usmeni,I kad ćemo mi imat taj usmeni? Sutra ili kad budu redovni usmeni? :O
poslala sam i ja, al još ništa...pa valjda neće biti sutra, vjerujem da bi stavili neki raspored :/ ali ak ne odgovori, svakak ću ić pogledat sutra za vrijeme pismenog...ko bi ga znao kod njih...E to stvarno ni meni nije jasno.. Mislim da ce bit u srijedu ili cetvrtak kad ce se odrzavat ostali usmeni,
ali svejedno cu poslat mail teu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.