Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolokvij je 21.5 u 10.30 najvjerojatnije online i imat ce 4 problemska pitanja kao na roku. 2 kolokvij je na jednom od ljetnih rokova i nakon toga ako se polozi oba usmeni ima samo za 2 kolokvij to je rekla ako cemo imat razlicite ocjene, a zelimo visu, a ako nam pase ocjena npr. iz oba 3 onda ce upisat odma 3. I danas ce bit objava na stranici o kolokvijuMolim vas koji ste na predavanju,ako nije problem da nakon predavanja napišete što je prof. rekla za kolokvij,bila bih vam jako zahvalna.
Hvala na informaciji.Kolokvij je 21.5 u 10.30 najvjerojatnije online i imat ce 4 problemska pitanja kao na roku. 2 kolokvij je na jednom od ljetnih rokova i nakon toga ako se polozi oba usmeni ima samo za 2 kolokvij to je rekla ako cemo imat razlicite ocjene, a zelimo visu, a ako nam pase ocjena npr. iz oba 3 onda ce upisat odma 3. I danas ce bit objava na stranici o kolokviju
Hvala puno na informacijamaKolokvij je 21.5 u 10.30 najvjerojatnije online i imat ce 4 problemska pitanja kao na roku. 2 kolokvij je na jednom od ljetnih rokova i nakon toga ako se polozi oba usmeni ima samo za 2 kolokvij to je rekla ako cemo imat razlicite ocjene, a zelimo visu, a ako nam pase ocjena npr. iz oba 3 onda ce upisat odma 3. I danas ce bit objava na stranici o kolokviju
Direktno se piše u Merlin otvara se pitanja po pitanjeDa li pišemo odgovore direktno u Merlin ili se mora pisati u wordu pa uploadati u Merlin? Nisam nigdje pročitala koji je sistem a znam da su na nekim kolegijima koji su imali tako esejske odgovore morali pisati u wordu i onda to prebaciti u Merlin
HvalaDirektno se piše u Merlin otvara se pitanja po pitanje
Stavit će ga u 10:45 h, tako su i ispit pa ćeš potrošiti 2-3 minute na očitavanje i ulazak u njegaIzlazi li itko na kolokvij sad? Je li ga vidite u Merlinu? Ili ga još nisu stavili ili ja krivo tražim?
Predivno, baš pomažuStavit će ga u 10:45 h, tako su i ispit pa ćeš potrošiti 2-3 minute na očitavanje i ulazak u njega
Kao i uvijekPredivno, baš pomažu
slažem se! premalo vremena su dali. zadnje pitanje sam otvorila i nešto počela pisati i gotovoSta je ovo bilo, ne bi mi sat vremena bio dovoljan za pisanje
Užas, jedno “pitanje” ima 8 potpitanjaSta je ovo bilo, ne bi mi sat vremena bio dovoljan za pisanje
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.