Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Zadnje je bilo najlakše, ali nije bilo vremena za odgovoriti na njegaNemam pojma sto bi rekla. Svako pitanje je imalo milion potpitanja. Ja sam uspila na zadnjem napisati 1 recenicu iako sam dobro znala pitanje. Nemam pojma sta ce ispasti od ovog.
Bas tako. Doslovno pitanje milina a meni vrime gotovo. A nista, nisam pametna sta ce biti, pitanja su tako koncipirana da ne znam jesam li pogodila ono sto oni traze. I usput, nema sanse trazit odgovore jer ne stignes. Ja nisam stigla ni povirit detalje u knjigu.Zadnje je bilo najlakše, ali nije bilo vremena za odgovoriti na njega
Kod prvog pitanja je jos trebalo napisati kako bi glasila zakonska odredba definicije drzavnih sluzbenika kad bi ministarstvo islo u izmjenu ako bi bila primjenjena organizacijska definicija a kako kad bi se primjenila funkcijska. Kod treceg je bilo da li moze napredovati u slucaju teske povrede ako je 5 godina unazad bio ocijenjen sa izvrstan i koje su olakotne okolnosti. Sad kad sve citam,cini mi se da cu pasti kao kruska.Ja sam uspjela odgovorit na sve, osim na podpitanje u zadnjem zadatku. Nije bilo sad nesto ekstra tesko, ali je mene strah da cu past jer nisam sigurna da li su mi odgovori barem priblizni odgovorima koje oni ocekuju.
Ako nekoga zanimaju pitanja (otprilike su ovako išla):
1. Kako glasi organizacijska, a kako formalna definicija službenika? Koje su razlike izmedu formalnih i organskih definicija?
2. Navesti model ULJP-a u kojem se decentraliziraju ovlasti? Njegovi problemi i kako se mogu rijesiti.
3. Službenik XY je uhvaćen kako je pod utjecajem alkohola: koja je vrsta povrede službene dužnosti u pitanju, kako se provodi postupak zbog povrede službene dužnosti, vrste kazni za teske povrede službene dužnosti i kaj se uzima u obzir kod određivanja vrste kazne te da li može službenik napredovati ako je unazad godinu dana bio ocijenjen s najvisom ocjenom.
4. Kako se popunjavaju radna mjesta u drz. tijelima i kada se koristi javni natjecaj? Koje su inovacije iz ZDS-a iz 2017. (tako je nekako islo podpitanje).
Eh da. Hvala na nadopuni!Kod prvog pitanja je jos trebalo napisati kako bi glasila zakonska odredba definicije drzavnih sluzbenika kad bi ministarstvo islo u izmjenu ako bi bila primjenjena organizacijska definicija a kako kad bi se primjenila funkcijska. Kod treceg je bilo da li moze napredovati u slucaju teske povrede ako je 5 godina unazad bio ocijenjen sa izvrstan i koje su olakotne okolnosti. Sad kad sve citam,cini mi se da cu pasti kao kruska.
ne kužim ovo inovacije iz 2017 godineJa sam uspjela odgovorit na sve, osim na podpitanje u zadnjem zadatku. Nije bilo sad nesto ekstra tesko, ali je mene strah da cu past jer nisam sigurna da li su mi odgovori barem priblizni odgovorima koje oni ocekuju.
Ako nekoga zanimaju pitanja (otprilike su ovako išla):
1. Kako glasi organizacijska, a kako formalna definicija službenika? Koje su razlike izmedu formalnih i organskih definicija?
2. Navesti model ULJP-a u kojem se decentraliziraju ovlasti? Njegovi problemi i kako se mogu rijesiti.
3. Službenik XY je uhvaćen kako je pod utjecajem alkohola: koja je vrsta povrede službene dužnosti u pitanju, kako se provodi postupak zbog povrede službene dužnosti, vrste kazni za teske povrede službene dužnosti i kaj se uzima u obzir kod određivanja vrste kazne te da li može službenik napredovati ako je unazad godinu dana bio ocijenjen s najvisom ocjenom.
4. Kako se popunjavaju radna mjesta u drz. tijelima i kada se koristi javni natjecaj? Koje su inovacije iz ZDS-a iz 2017. (tako je nekako islo podpitanje).
To ti je u clanku giljević lopižićne kužim ovo inovacije iz 2017 godine
Jesu. Morali su ih pomaknuti. ULJP je trebao biti 09.06. a sad je u studomatu 16.06.da li su pomaknuti rokovi za 7 dana ? meni se čini da nisu.
Meni jesu,svi predmeti s novim rokovimaZnaci upisali su nove rokove u studomat?
ok hvala punoMeni jesu,svi predmeti s novim rokovima
Sumnjam da ikoga ima tamo, jer sam u par navrata zvalau referade i Sanju i Tomislava K, ali se nitko ne javlja. Pošalji mail Sanji, ona odmah odgovoriKolege vidim da ste aktivni pa me zanima ako tko zna,da li se može podignuti Index na faxu,nisam ga podigla od upisivanja ljetnog semestra.
Nema rezultata kolokvija ?
Čini mi se da ono njihovo da će biti rezultati objavljeni DO cetvrtka, 28.5.u 9, da to znaci objava 28.5. u 9i15Nema rezultata kolokvija ?
Zvala sam i ja ali isto se nitko ne javlja. Hvala VamSumnjam da ikoga ima tamo, jer sam u par navrata zvalau referade i Sanju i Tomislava K, ali se nitko ne javlja. Pošalji mail Sanji, ona odmah odgovori
ne očekujem prolaz, ali kad vidim rezultate možda krenem nesto učiti ovako samo čekam .....Čini mi se da ono njihovo da će biti rezultati objavljeni DO cetvrtka, 28.5.u 9, da to znaci objava 28.5. u 9i15
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.