Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
DaJel se uci do novih trendova u razvoju uljpa?
Hehe, tenks, lijepa spoznaja u nedjelju navečerDa
Potpisujem kolegicine rijeci s usmenogUsmeni marcetic, kolokvij 2
Pita potpitanja i izvlači odgovor, svakog je pitala po 6,7 pitanja, bilo nas je troje. Imate priliku međusobno se nadopunjavati i recimo ako prvog kolegu pita klasifikacijski sustav, drugog ce karijerni. Prelazi skoro svaki dio gradiva kroz ta pitanja.
3.znacenja pojma uljpa, tim, projektni tim, unakrsno funkcionalni, 2.sustava unaprijeđenja, napredovanje po sustavima, odabir vodeceg osoblja i općenito o klas. sustavima, iz onog clanka: osnovne stvari, procitas i vec znas (prednosti, nedostaci, nacin napredovanja, problemi)
Svi smo prosli, makar nije bila zadovoljna, a po meni smo cak okej svi znali. Meni osobno uzasan predmet kao i svaki od uz
Koliko si otprilike ucila i iz cega?Usmeni marcetic, kolokvij 2
Pita potpitanja i izvlači odgovor, svakog je pitala po 6,7 pitanja, bilo nas je troje. Imate priliku međusobno se nadopunjavati i recimo ako prvog kolegu pita klasifikacijski sustav, drugog ce karijerni. Prelazi skoro svaki dio gradiva kroz ta pitanja.
3.znacenja pojma uljpa, tim, projektni tim, unakrsno funkcionalni, 2.sustava unaprijeđenja, napredovanje po sustavima, odabir vodeceg osoblja i općenito o klas. sustavima, iz onog clanka: osnovne stvari, procitas i vec znas (prednosti, nedostaci, nacin napredovanja, problemi)
Svi smo prosli, makar nije bila zadovoljna, a po meni smo cak okej svi znali. Meni osobno uzasan predmet kao i svaki od uz
Na to ti nemrem konkretno odgovorit jer radim pa sam uz posao znala čitati, ali ne svaki dan.. Intenzivnijeg ucenja oko tjedan dana. Prvo sam krenula iz knjige, vidjela sam da nema potrebe i prešla na onu skriptu s foruma, i onaj izvjestaj pročitala 3x,al sam imala i sreće s pitanjima na usmenomKoliko si otprilike ucila i iz cega?
Toliko mi te bilo zao zbog tih tehnickih poteškoća. Sva sreca dobro je ispalo ja kraju.Potpisujem kolegicine rijeci s usmenog
Hvala puno!Na to ti nemrem konkretno odgovorit jer radim pa sam uz posao znala čitati, ali ne svaki dan.. Intenzivnijeg ucenja oko tjedan dana. Prvo sam krenula iz knjige, vidjela sam da nema potrebe i prešla na onu skriptu s foruma, i onaj izvjestaj pročitala 3x,al sam imala i sreće s pitanjima na usmenom
Po kojoj si skripti ucila?Na to ti nemrem konkretno odgovorit jer radim pa sam uz posao znala čitati, ali ne svaki dan.. Intenzivnijeg ucenja oko tjedan dana. Prvo sam krenula iz knjige, vidjela sam da nema potrebe i prešla na onu skriptu s foruma, i onaj izvjestaj pročitala 3x,al sam imala i sreće s pitanjima na usmenom
Jednina novijeg datuma, mislim marija93Po kojoj si skripti ucila?
Sto je to, koje je to "izvjestaj"Na to ti nemrem konkretno odgovorit jer radim pa sam uz posao znala čitati, ali ne svaki dan.. Intenzivnijeg ucenja oko tjedan dana. Prvo sam krenula iz knjige, vidjela sam da nema potrebe i prešla na onu skriptu s foruma, i onaj izvjestaj pročitala 3x,al sam imala i sreće s pitanjima na usmenom
Ma ona druga knjiga iz literature, to oni zovu clanak, izvjestaj tako neštoSto je to, koje je to "izvjestaj"
Hvala tiDa, u skripti do poglavlja novi trendovi.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.