Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Itko?Kolege,
Koja je najbolja skripta s foruma za polaganje ovog ispita?
Thanks
Ja sam ponavljac, ali ne znam ti odgovoriti jer otkako je promijenjen koncept ispita sa klasicnih teorijskih pitanja na problemska pitanja je meni jos teze poloziti ovaj predmet, jer se ne mpgu snac s takvim pitanjima i ucenjem iz skipti.Itko?
meni je dobra skripta od marije93, dosta je opširna i sadrži sve. Nisam još izašla na rok od kad je online sve, ali mislim da ne bi trebalo biti ni problema prolazit po skripti. Možeš još i za ponavljanje koristiti onu skriptu s pitanjima i odgovorima, one nove članke pročitati i zds nije toliko kompliciran pogotovo ako si ga već učila iz radnog prava.kaj nema nitko da nas usmjeri
ako pročitaš zadnjih 15 stranica foruma na temu ULJP sve ćeš znatividim da obvezna literatura sadrži neke dijelove od 3 knjige +zds,,,pa ako netko zna ??dal u skripti marija93 ima sve iz te literature (sva literatura je obuhvaćena)+zds ili ?????do koje stranice u skripti je prvi kolokvij???puno pitanja,soory,,,,dal je dovoljna slripta i koliko ..ccc dana dovoljno za spremiti kolokvij 1,iskreno strah me ovog oredmeta..olakšajte molim Vas
u skripti marija 93 za prvi kolokvij je do 34 stranice, stranice 35-38 ne ulaze u prvi kolokvij (tiče se naslova "uloga javnih službenika u tranziciji" literatura "javni službenici i tranzicija" od str. 119-146).vidim da obvezna literatura sadrži neke dijelove od 3 knjige +zds,,,pa ako netko zna ??dal u skripti marija93 ima sve iz te literature (sva literatura je obuhvaćena)+zds ili ?????do koje stranice u skripti je prvi kolokvij???puno pitanja,soory,,,,dal je dovoljna slripta i koliko ..ccc dana dovoljno za spremiti kolokvij 1,iskreno strah me ovog oredmeta..olakšajte molim Vas
u skripti marija 93 za prvi kolokvij je do 34 stranice, stranice 35-38 ne ulaze u prvi kolokvij (tiče se naslova "uloga javnih službenika u tranziciji" literatura "javni službenici i tranzicija" od str. 119-146).Ima li dobre duše koja zna do koje strane skripte (by marija) je prvi kolokvij? Do 39. ili ?
Puno hvala!!u skripti marija 93 za prvi kolokvij je do 34 stranice, stranice 35-38 ne ulaze u prvi kolokvij (tiče se naslova "uloga javnih službenika u tranziciji" literatura "javni službenici i tranzicija" od str. 119-146).
priručnik na ovoj poveznici https://iju.hr/Dokumenti/pub_41.pdf od str.37-67
i zakon o državnim službenicima skineš na zakoni. hr
molim studente ako sam pogriješila da me isprave.
zapravo se sve vrtilo oko zakona o državnim službenicima točnije oko premještaja i povrede službene dužnosti (teške), zatim odstupanja od merit sustava kod primitka službenika u državnu službu a bilo je i pitanje definicija državnih službenika pa evo ako netko je uspio napisati neka napiše kako glasi definica jer ja nisam uspjela.Da li netko spreman podijeliti info sa predavanja 22.4. "Repetitorij prvog dijela gradiva i praktične vježbe problemskih zadataka", što je rečeno ...... puno hvala!
Da li netko zna barem od onih redovnih studenata koji su pratili predavanja odgovor na ovo pitanje iznad ?zapravo se sve vrtilo oko zakona o državnim službenicima točnije oko premještaja i povrede službene dužnosti (teške), zatim odstupanja od merit sustava kod primitka službenika u državnu službu a bilo je i pitanje definicija državnih službenika pa evo ako netko je uspio napisati neka napiše kako glasi definica jer ja nisam uspjela.
Napišite primjer članka kako bi on glasio da se promijeni organizacijska definicija državnih službenika
Ako sam dobro shvatila možda bi se trebalo izbaciti ovaj dio: (3) Državni službenici su i osobe koje u državnim tijelima obavljaju informatičke poslove, opće i administrativne poslove, planske, materijalno-financijske i računovodstvene poslove i slične poslove.Da li netko zna barem od onih redovnih studenata koji su pratili predavanja odgovor na ovo pitanje iznad ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.