Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Vjerojatno ovaj rok ima prof. Giljević, jer prošli je imala prof. Marčetić te je odmah stavila u ponedjeljak one koji su imali drugi dio kolokvija, a na roku 31.5 je imao prof. Giljević te nas je sve stavio isti dan. Odnosno rezultati su bili u srijedu, a onda su svi zajedno imali usmeni u četvrtak (skupine s cijelim ispitom posebno, a samo s drugim dijelom kolokvija posebno po skupinama od 3)Jel stvarno moguce da jos nema rasporeda i obavijesti za usmene?
Iz čega je najbolje učiti ULJP?Ljudiiii, boook
Javljam se retroaktivno, položila sam ULJP! Mislila sam da je težak ispit, ali sam nekako baš zavoljela građu i sad mi je super, sad bih opet polagala Uljp!
Sretno svima dalje!
ULJP sam učila iz skripte marija93 + ZODS i ona 2 člankaIz čega je najbolje učiti ULJP?
HvalaULJP sam učila iz skripte marija93 + ZODS i ona 2 članka
Sve važno za ispit je obuhvaćeno time
Nema na čemuHvala
stavljena je obavijest na MerlinLjudi, ide li tko na rok 22.11. Ja nemam nikakve obavijesti ni na Studomatu ni na Merlinu.
Od 35. do 38. str (javni sluzbenici u tranziciji) te od 79. str do kraja skripte (novi trendovi u razvoju LJP).Ekipa, može li netko samo napisati od koje do koje strane ne moramo učiti po skripti marija93 Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava! To je ova skripta od 90 str. ili točnije od kojeg naslova ne trebamo učiti pa dalje... Hvala
Zahvaljujem, kolegice.Od 35. do 38. str (javni sluzbenici u tranziciji) te od 79. str do kraja skripte (novi trendovi u razvoju LJP).
Može kakav info sa zadnjeg roka?
[/QUOTE
Evo, ja sam bila, vratili su pisane ispite na fakultet. Deset pitanja, ne smiješ imati više od četiri nule. Pitanja su bila: planski ciklus, analiza vs opis posla, svrha ocjene (zds), obilježja javnih službenika, razlika spoil sistema i merit sustava...
Prof. Manojlovic nam je cim smo napisali ispravila, usmeni odmah nakon. Mene je pitala prava d. službenika, odbor za državnu službu, menadzerski model, normalizaciju javne službe.
Samo hrabro. Preporučam učenje po pitanjima s foruma.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.