Je li ti netko posalo? Ako nije, budem ti jaMolim vas ako nije problem da mi netko posalje prezentacije na moj e mail: [email protected]
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Je li ti netko posalo? Ako nije, budem ti jaMolim vas ako nije problem da mi netko posalje prezentacije na moj e mail: [email protected]
Dajte molim vas i meni posaljite te prezentacije na [email protected]Je li ti netko posalo? Ako nije, budem ti ja
Dajte molim vas i meni posaljite te prezentacije na [email protected]Je li ti netko posalo? Ako nije, budem ti ja
Kolegice mislim da se ne radi čak ni o danu, vrijeme potrebno za učenje ovog predmeta svodi se na jednoznamenkasti broj sati ali slažem se, svakako preporučujem ovaj predmetfriski i kratki dojmovi o prof. Babić - ugodna zenska, vise razgovor nego usmeni, na roku 18.6. nije nikoga rusila. najvise se bazira na uredbu o uredskom poslovanju no pita i ostatak literature. sa kime god sam razgovarala nije ucio duze od jednog dana i svi smo prosli toplo savjetujem ovaj izborni, skupa sa e upravom!
Evo poslat cu ti japozdrav,
molim Vas ako netko još ima prezentacije sa predavanje bi li mi mogao poslati na mail? ([email protected]) slao sam profesorici ali nisam dobio odgovor...
hvala puno
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.