AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Upravno postupovno pravo

fakin

Super Moderator
jesam. potpisuje se za kolokvij, potpise u indeksu na našem faksu iz svih predmeta se mogu dobiti jer su sva predavanja na faksu neobavezna

pravnik5

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jesam. potpisuje se za kolokvij, potpise u indeksu na našem faksu iz svih predmeta se mogu dobiti jer su sva predavanja na faksu neobavezna
Ne. Prof Sikic je rekao da su dosad predavanja bila neobavezna, al da posto mu dolazilo po 3,4 ljudi da onda ove godine uvodi obvezna predavanja kako bi se to sprijecilo, a da cemo uz to imati i benefit,a to je izlazak na kolokvij. Ocito nisi dobro slusao.

fakin

Super Moderator
čudi me da do 3. godine nisi shvatio princip predavanja na našem faksu. uglavnom potpis u indeks možeš dobiti od bilokojeg profesora koji drži taj predmet, a to ti piše u indeksu kad se upisuješ. fino odeš kod ofak ili staničića i dobiješ potpis. dat će potpis i šikić jer znam kako djeluju. to samo neki profesori "priprijete" jer znaju da im nitko neće dolaziti na predavanja, ali naravno na kraju svi dobiju potpise kao i uvijek.

gia jordan

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li je prof rekao kad ce bit kolokvij?
[DOUBLEPOST=1476452236,1476447860][/DOUBLEPOST]I jos jedno pitanje ako izađemo na kolokvij da li moramo na pismeni pa pišemo zus i prekršajni ili samo idemo na usmeni?

Trka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Godina upisana, ostala Lokalna i Upp, ali na studomatu nemam mogućnost prijave Upp-a već samo Lokalne. Da li je još nekome tako? Ne da mi se zvat i gubiti vrijeme s njima ako su možda još uvijek u nekoj fazi rada na studomatu jer prijateljici također nedostaje ispit iz zimskog semestra. Ako netko zna, molim da javi. Hvala
Evo imam sad i Upp, očito im nešto nije funkcioniralo na studomatu.

Posljednje uređivanje od moderatora:

pravnik5

Kolege koji ste polozili ovaj predmet, molim vas da mi date neki savjet kako ovaj predmet nauciti?!! Clanaka je uzasno puno, 3 su zakona, a meni opcenito treba vise vremena i ponavljanja da to sjedne sumnjam da cu moci sve izrecitirat kak treba.. Koliko vremenski treba za ovaj predmet? :/ unaprijed hvala :)

mape5

Super Moderator
Kolege koji ste polozili ovaj predmet, molim vas da mi date neki savjet kako ovaj predmet nauciti?!! Clanaka je uzasno puno, 3 su zakona, a meni opcenito treba vise vremena i ponavljanja da to sjedne sumnjam da cu moci sve izrecitirat kak treba.. Koliko vremenski treba za ovaj predmet? :/ unaprijed hvala :)

kolega, teško položeno, na komisiji. ima puno toga. Na usmenom pitaju samo zup i zus. Prekršajni je samo u pismenom. Moram priznati da ja prekršajni uopće nisam učila, nego samo ona najčešća pitanja, imaš ih tu na forumu. Na kraju ni na jednom pismenom nisam odgovorila na to pitanje :)

Meni je trebalo 3 mjeseca....tebi će možda trebati manje....ili više :)
A na predavanja odi, uzmi potpis i riješio si problem, ili ako imaš poslije vremena pa ti sakakući po konzultacijama, pa te tamo malo operu...kak si ljen ili slično ili daj 150 kn kod upisa za testiranje semestra-to ti vrijedi za sve predmete.

će te zanima nešto više pitaj

Ina18

jel zna netko kada se na pismenom pojavi pitanje objasni obavjescivanje stranke o pravima treba li se tu zapravo pisati o nacelu pomoci stranci iz zupa?

i takoder odg na pitanje nagodba po ZUPU

Tihana I.

Kolegica je naknadno upisivala pa nema pristup studomatu.Kad su rokovi za postupak sad u 11 mjesecu ,l te da li kao izvanredni može ići na kolokvij?

gia jordan

Moze li mi netko napisati kako izgleda pismeni kada se prođe zup preko kolokvija? Onda se na pismenom piše samo zus i prekršajni, da li nam profesor da posebna pitanja ili ne odg na prva tri ili kako ?
[DOUBLEPOST=1479027482,1479027299][/DOUBLEPOST]Moze li mi netko napisati kako izgleda pismeni kada se prođe zup preko kolokvija? Onda se na pismenom piše samo zus i prekršajni, da li nam profesor da posebna pitanja ili ne odg na prva tri ili kako ?

ivana91

Pitanka s danasnjeg roka:
Zup- primjena zupa, rijesenje o obnovi postupka, zastita prava korisnika javnih usluga
Zus-pravomocnost presude, postupanje prema tuzbenom zahtjevu u tijeku upravnog spora
Iz prekrsajnog osnove prigovora na prekrsajni nalog

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks