Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Bok, ja sam ti isto komisijsa. Ideš normalno na pismeni, i ako ti test bude pozitivan, odgovaraš usmeno.ako netko zna, kakav je postupak za komisijski ispit(4 put), da li se ide na pismeni ili samo usmeni? hvala
Molim Vas da neko napiše pitanja sa današnjeg ispita.
4. upravni spor u formalnom i materijalnom smisluMolim Vas da neko napiše pitanja sa današnjeg ispita.
hvala ti puno na pitanjima.danasnja pitanja sa usmenog su:
1.zajednicka odluka u upravnoj stvari
2.iscrpno opisi rekonstrukciju-obnovu spisa
3.postupanje po zalbi kada prvostupanjsko tijelo nije donijelo rjesenje
4.obveznost sudskih preuda Upravnog suda RH
5.upravni spor u formalnom i materijalnom smislu
6.i nesto o nezakonitim dokazima po prekrsajnom zakonu
po onome što sam mogla zaključiti iz postova u ovoj temi, na usmenom ne pitaju prekršaje. No nama je prof. Šikić rekao na jednom predavanju da ako ne odgovoriš na pitanje o prekršajima u pismenom, onda ih malo ispituju na usmenom - pitanja možeš naći u prijašnjim postovima.1.zajednička odluka ou up stvari-čl. 21
2.rekonstrukcija/obnova spisa-čl. 78
3.postupanje po žalbi kada prvostupanjsko tijelo na zahtjev stranke nije riješilo u roku-čl. 118
zanima me koja pitanja iz prekršaja pitaju na usmenom ako već dođe do toga da idu pitati prekršaje!? zna li itko???
prof. Ofak:Molim Vas ako je neko bio na usmenom da napiše pitanja sa usmenog kod prof. Stančića i prof. Ofak.
Hvala
Knjiga ti je dobra za dio koji se odnosi na upravni spor, ali za upravni postupak treba ti zakon jer je novi ZUP stupio na snagu 1.1.2010. :wink5:...po starom sam programu i u skladu s tim imam i neku prastaru knjigu...mislim iz 2003. da li je ona dobra? ...znam da je novi zakon i sve to...ali da li ima ikakve pomoći od te knjige???koja je novija ???hvala unaprijed
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.