Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
inače za to već cca godinu dana ne trebaš ići na faks ,ima sve na netu!JEL SE ZNA KADA JE ISPIT?
Jel bio tko na faksu, ja danas nikako da odem...
Hvala
mislim da su objavljena ovdje,malo traži, i ja ih tražimKoja pitanja su bila na zadnjem roku u 7.mj?!
Molim nekoga da ih javi???
Pozz
Koja pitanja su bila na zadnjem roku u 7.mj?!
Molim nekoga da ih javi???
Pozz
koji je odgovor na 4 pitanje?1. Odustanak od zahtjeva i obustava postupka
2. Povrat u prijašnje stanje
3. Postupanje drugostupanj. tijela po primitku žalbe i ovlasti u povodu žalbe
4. Kada sud sam utvrđuje činjenično stanje u US-u.
5. Sudska zaštita protiv nerješavanja (šutnja administracije)
6. Ovlaštenici i uvjeti za naplatu novčane kazne na mjestu počinjenja prekršaja
Rezultati su u četvrtak u ĆM4 u 9h.
Sud može i sam, u US-u, utvrđivati činjenično stanje (neposredno na raspravi ili preko jednog člana vijeća ili dr. tijela) i na podlozi tako utvrđenog činjeničnog stanja donijeti presudu odnosno rješenje, a ovaj izuzetak dopustiv je samo: (1)ako bi poništaj upr. akta i ponovno vođenje postupka kod nadl. tijela izazvalo za tužitelja štetu koja bi se teško mogla popraviti; ili (2)ako je na temelju javnih isprava ili dr. dokaza u spisima predmeta očito da je činjenično stanje drukčije od onoga utvrđenog u UP-u ili (3)ako je u istom sporu već jednom poništen upr. akt, a nadl. tijelo nije u potpunosti postupilo prema presudi.koji je odgovor na 4 pitanje?
Jučer je bio usmeni. Čini mi se da nije puno ljudi prošlo pismeni...Jel bio usmeni?
da, malo je ljudi prošlo pismeni! :bored:Da, malo je neobično kaj nitko ne javlja kako je bilo na usmenom.. izgleda da prolaz i nije bio nešto..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.