AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Upravno postupovno pravo

Tincincila

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
a nista tolko pametno. Pisemo jedan kolokvij tamo negdje zadnji tjedan u siječnju, pise se valjda koliko sam skuzila samo ZUP, i to 4 pitanja, svako pitanje nosi maksimalno 1 bod, onda drugi kolokvij se pise na prvom ispitnom roku u veljaci (valjda) ako položiš oboje ides samo na usmeni,mislim da je ko i za opce upravno, a ako jedan od toga ne polozis, na ispitu pises samo ono sto nisi polozio i na usmenom odgovaras isto tako samo to sto si i pisao. ako sam nesto zaboravila ili krivo napisala, dodajte ili ispravite.

martina_sk

Administrator
a nista tolko pametno. Pisemo jedan kolokvij tamo negdje zadnji tjedan u siječnju, pise se valjda koliko sam skuzila samo ZUP, i to 4 pitanja, svako pitanje nosi maksimalno 1 bod, onda drugi kolokvij se pise na prvom ispitnom roku u veljaci (valjda) ako položiš oboje ides samo na usmeni,mislim da je ko i za opce upravno, a ako jedan od toga ne polozis, na ispitu pises samo ono sto nisi polozio i na usmenom odgovaras isto tako samo to sto si i pisao. ako sam nesto zaboravila ili krivo napisala, dodajte ili ispravite.
da, samo ZUP. jedino što nisi dobro rekla (čula :)) je da nam taj položeni kolokvij vrijedi godinu dana.

marti

Je li ikako moguće da studenti koji su ponovno upisali upp izlaze na kolokvije kao što se to može iz nekih izbornih predmeta?zna li netko ili moram pitat prof.:unsure:

Leptiric_20

Je li ikako moguće da studenti koji su ponovno upisali upp izlaze na kolokvije kao što se to može iz nekih izbornih predmeta?zna li netko ili moram pitat prof.:unsure:
to i mene zanima, kad nešto saznaš javi :happy:

LittleGirl

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

majolada

martina_sk

Administrator
pitala sam profesora jučer na predavanju i rekao je da se ne može jer ste kao imali svoju priliku, tj već ste iskoristili tu povlasticu...

manya

koliko se puta može izostati sa predavanja da možemo izaći na kolokvij i jeli se potpisivalo na prvom predavanju 15.10.? unaprijed hvala

martina_sk

Administrator
koliko se puta može izostati sa predavanja da možemo izaći na kolokvij i jeli se potpisivalo na prvom predavanju 15.10.? unaprijed hvala
valjda 2 puta kao i na općem upravnom. a pretpostavljam da si izvanredni pa ne znam jel se tad potpisivalo.

Leptiric_20

kad su rezultati?
1. postupanje nenadležnog javnopravnog tijela po podnesku
2. posredna dosatva
3. uvjeti za sklapanje i premet upravnog ugovora
4. suspenzivni učinak tužbe
5. naknada štete i povrat stvari
6. nemam pojma

rezultati su u četvrtak u 9 u ćirilometodskoj kao i svaki puta :)

Ula

kod koga će biti sutra usmeni iz kolegija upravno postupovno pravo
znam da je u 9h u ćirilomedska ali koja br.sobe.

Dee

kod koga će biti sutra usmeni iz kolegija upravno postupovno pravo
znam da je u 9h u ćirilomedska ali koja br.sobe.
samo dođi dolje u dvorište...kad pročita tko je prošao,reći će kod koga tko odgovara...

jelka

ima koja dobra duša da bi mi htjela javit dal sam proslam jer u 8 imam usmeni na pravnom,a neznam dal ću točno do 9 stić u ĆM...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks