AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Upravno postupovno pravo

martina_sk

Administrator
please, koja su bila jučer pitanja na kolokviju?? može netko napisat? :sad:
nadam se da misliš na zadatak iz vježbi jer to nitko ne zove kolokvij :) šta se to može pisati i nekad drugačije osim tako na predavanju?
kod nas u prvoj grupi je bilo samo jedan zadatak, trebali smo napisati rješenje kojim se odbijanja zahtjev za izmjenom zahtjeva.

patti

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
cura je pitala i za rok je u 7mjesecu koji je od 2-11,znaći 10 dana,tu su se vjerojatno zabunili,to je od ponedjeljka do sljedećeg tijedna u srijedu
ma to su se zeznuli, sigurno je od raspon od pon. - petka kao i uvijek! žele oni to po brzom postupku, da zgibnu na more:)
a za ovaj rok u 6om budimo sretni da je još jedan, zlata vrijedi:laughing:

diana88

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kojim danom su najčešće eventualni usmeni
(spremam još jedan ispit, pa pitam radi organizacije)?!

martina_sk

Administrator
Kojim danom su najčešće eventualni usmeni
(spremam još jedan ispit, pa pitam radi organizacije)?!
mislim da uvijek bude pismeni u ponedjeljak a usmeni u srijedu ili četvrtak, ovisi kolika je gužva. u 2 mj su neki odgovarali odmah u srijedu nakon rezultata, a neki u četvrtak.

danchy13

u 4 mj pismeni je bio u ponedeljak a usmeni odmah u utorak..mislim da ce ovaj put biti usmeni u utorak ili najkasnije u srijedu jer se cetrvrtak ne radi :)

patti

kako ide sa slušanjem ispita, samo dođem na čitanje rezultata i pitam profesora?
i sretno svima sutra naravno!!

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kako ide sa slušanjem ispita, samo dođem na čitanje rezultata i pitam profesora?
i sretno svima sutra naravno!!
Da, ako budu odmah usmeni poslije ispita, zapravo kad već budu, pitaš samo profesora koji ispituje dal možeš slušati ispit.

danchy13

znam da mnogi cekaju pitana pa evo:
1.nacelo utvrđivanja materijalne istine
2.obnavljanje(rekonstrukcija)spisa
3.predaja žalbe
4.predmet upravnog spora
5.žalba protiv presude
6 pitanje je bilo iz prekrašaja ali se nažalost ne sjecam :)

anaya

znam da mnogi cekaju pitana pa evo:
1.nacelo utvrđivanja materijalne istine
2.obnavljanje(rekonstrukcija)spisa
3.predaja žalbe
4.predmet upravnog spora
5.žalba protiv presude
6 pitanje je bilo iz prekrašaja ali se nažalost ne sjecam :)
Pitanje iz prekršaja je bilo: Ovlaštenici i uvjeti za naplatu novčane kazne na mjestu počinjenja prekršaja...

danchy13

kolege,eto da vam javim ..ja sam prošla pismeni ali nažalost pala sam na usmenom..samo cu vam reci da pored zakona o upravnom postupku,zus i prekršaja ucit obavezno one dijelove iz knjige jer smo i ja jedina cura pale zbog toga...sretno svima

loli

MOJ SAVIJET SVIMA ZA UPP, učite sve !!! tko zna ša može biti, nemojte se oslanjati na pitanja s prijašnjih rokova. meni je to bio najteži ispt !!

danchy13

slažem se sa tobom..najbolje je nauciti sve ..jer nikad neznaš koje ceš pitanje dobit..

da li netko zna koje stranice treba ucit iz knjige

Katarina J

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Današnja pitanja meni od Turudića: 1. Jedinstveno upravno mjesto, 2. Povrat u prijašnje stanje (ZUP). Valjda mu je danas bio dobar dan jer pitanja nisu teška :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks