AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Upravno postupovno pravo

blankad

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ide netko sad u četvrtak na predavanje pa da me potpiše? nisam iz zagreba pa mi se neda sad za jedno predavanje dolazit..pliiiiiiiiiiiiiz :D

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel mi može netko reči kako izgledaju vježbe iz upp za izvanredne?
mislim da se održavaju tri dana, prvi dan radite teoriju, sad se ne sjećam točno kaj, mislim da se ponavljaju neke stvari iz prve godine i počinjete pisati rješenja i zaključke, to se vježba i drugi dan i treći dan se polaže, znači piše svako za sebe neko rješenje, dobijete zadatke. ne brini ništa strašno, ne možeš dobiti manje od čevorke :)

martina9

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok kolege, cisto orijentacije radi pitam koliki bed je ovaj ispit, za koliko cca se moze spremit i da li je gori od Opceg uoravnom s kojim sam se namucila? Iz cega ucite? Da li je ok ova skripta u skriptarnici? malo je starijeg datuma, zato pitam.
Znam da puno pitam, ali uz obiteljske obaveze i poodmakle godine sve ide malo teze i sporije, a i ocito da sam nakon duge pauze ispala iz stosa s ucenjem.
Hvala na pomoci jednoj vasoj starijoj kolegici :))

Literatura

Poštovani, ja nisam s vašeg fakulteta ali mi trebaju materijali za seminarski rad na temu Troškovi u upravnom postupku. Zanima me da li se u ovoj vašoj knjizi nalati nešto na tu temu i jeste li na faksu imali nešto vezano uz moju temu? jako teško nalazim literaturu, stvarno bih bila zahvalna na svakoj pomoći..
I da li mi možete reći jel se može na konzultacije kod vaših profesora za pitanja na moju temu, i tko su autori vašeg udžbenika iz ovog predmeta da ga probam nabavit negdje ..
hvala svima :)

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
nema knjige, učimo iz zakona o upravnom postupku i upravnom sporu, znamo samo ono kaj piše u ZUPu. probaj u biblioteki pravnog faksa TMT14 1.kat. možda ima i na njihobom webu neki katalog www.pravo.hr

Literatura

nema knjige, učimo iz zakona o upravnom postupku i upravnom sporu, znamo samo ono kaj piše u ZUPu. probaj u biblioteki pravnog faksa TMT14 1.kat. možda ima i na njihobom webu neki katalog www.pravo.hr
A predaju vam isti profesori kao na Pravnom fakultetu iz upravnog prava? Gledala sam na stranici za literaturu i slabo ima..:( očito ću morat na konzultacije onda kod nekoga :meh:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks