Mutley
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ta skripta je pisana po starom ZUP-u, stoga možeš samo "Upravni spor" učiti po njoj!Da li je dobra ova skripta iz skriptarnice? Da li se može proći po njoj?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ta skripta je pisana po starom ZUP-u, stoga možeš samo "Upravni spor" učiti po njoj!Da li je dobra ova skripta iz skriptarnice? Da li se može proći po njoj?
Prof. Šikić je čuvao ocjenu iz kolokvija ("Upravni postupak") do kraja akademske godine, uključujući i dekanski rok!Da li profesor čuva ocjenu iz kolokvija dok ne riješimo prvu godinu?
Neposredno rješavanjekako se po novom zakonu zove skraćeni postupak???
redovni postupak imam u upravnom sporu, ali skraćeni nemam ni u sporu ni u postupku...
jel mi netko moze pomoc za pitanja redovnog i skracenog postupka
sta bi se tu trebalo rec, jednostavno to nemogu bas naucit pa ako ima netko da zna ak nije problem neka kaze. Hvala unaprijed!
Meni osobno je lakše postupovno od usporednih,ali to ti je individualno...usporedni su mi bili koma.Jel bi mi mogao netko reći, jel ovaj predmet lakši za naučiti i proći od usporednih poreznih sustava?
UPP je živi štreberaj od ispita, totalno nezanimljivo (barem meni), a usporedni su bar malo zanimljiviji, iako ne baš previše! U svakom slučaju treba ti neko vrijeme da ti bilo koji od ta va ispita "sjedne", jer nisu baš lagani, tj. spadaju u najteže na drugoj godini!Jel bi mi mogao netko reći, jel ovaj predmet lakši za naučiti i proći od usporednih poreznih sustava?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.