Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolega Kumer, prolistala sam prethodne postove ali nema od prošle godine odnosno 2012. pitanja sa prvog kolokvija (a to je bilo moje pitanje)...Prelistaj si slajdove!!! Imas pitanja sa svih kolokvija unazad par godina!!!
mi smo sada u 2012.,sto znaci da je prvi kolokvij u isto ovo vrijeme(prije god dana) bio u 2011.Kolega Kumer, prolistala sam prethodne postove ali nema od prošle godine odnosno 2012. pitanja sa prvog kolokvija (a to je bilo moje pitanje)...
istina,od prosle godine nitko nije stavio pitanja na net.. ali uz ova nacela,porezni bijeg,metode sto bude uvijek, bilo je jos oporezivanje autorskih naknada, pokretne i nepokretne imovine, oporezivanje dohotka, direktiva o porezu na dohodak od kamata na stednju.Jel ima koja dobra dusa da se sjeca pitanja iz 1 kolokvija od prosle godine ili ima negdje zapisana? Pomogla bi nam svima
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.