honey1706
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
odjavila sam ispit jer sam isla na UPP !!! budes mi javila kako je bilo ?Idem ja sutra na taj ispit,ides i ti honey?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
odjavila sam ispit jer sam isla na UPP !!! budes mi javila kako je bilo ?Idem ja sutra na taj ispit,ides i ti honey?
Policy poduzetnici su osobe koje imaju sljedeće vještine/osobine: vjeru u mogućnost uspjeha, razvijene komunikativne i verbalne vještine, empatiju, odnosno sposobnost razumijevanja psiholoških stanja svojih sljedbenika, mora razumno prosuđivati i imati postojanost u stajalištima i treba upravljati samim sobom, tj. Da shvaća svoje mane i snagu.Hej ja sam učila iz skripte samo, i neke stvari o Weberu, Tayloru..imam iz drugih predmeta, hm nisam baš sigurna ,jeste vi učili baš iz literature?
[DOUBLEPOST=1523233459,1523176128][/DOUBLEPOST]Hm što bi bilo policy poduzetnici, outsourcing, upravljanje s naglaskom na izvedbu, na tržište i natjecanje, tri značenja suvremenog j.men.,upravna simplifikacija,. ...Help me!
[DOUBLEPOST=1523598156][/DOUBLEPOST]Dali može netko staviti pitanja koja su bila na ovom roku 10.4.2018?
[DOUBLEPOST=1529562921][/DOUBLEPOST]Koja je literatura točna? Dali treba znati i onaj dio :Upitnost transfera rizika u javnom- privatnom partnerstvu ili taj dio ne?
Koliko vidim dosta ljudi uči iz skripte i prolazi. Prođi si pitanja ovdje, uči po skripti i mislim da neće biti problemapozdrav,
jel netko bio na zadnjem roku ma ko kakvih pitanja. i jel dovoljno skripta sa foruma?
[DOUBLEPOST=1549442695,1549442610][/DOUBLEPOST]pozdrav,
pitanje jel dovoljna skripta za prolaz sa foruma?
Hvala na odgovoru. Bacam se na učenje LpKoliko vidim dosta ljudi uči iz skripte i prolazi. Prođi si pitanja ovdje, uči po skripti i mislim da neće biti problemaja sam učila po knjigama, ali mislim da se da proći po skripti i po pitanjima koja se vrte na ispitu, a navedena su ovdje na forumu.
Ja cu ici na ovaj rok 10.2. Neznam ko ispituje odsluso sam to davno al mislim da prof. Đulabic i dr.Hej, jel netko isao nedavno na ovaj predmet? Koliko vam je vremena trebalo da naucite? Tko ispituje?
Iz skripte pa cemo vidit. Jesi bio nanpredavanju ili si isto odavno odsluso?Iz čega učiš?![]()
Mogu posaljite mi mail pa cu vam poslati.Nisam bila na predavanju i ne mogu nikako skinuti skriptu. Mozes mi ju mozda poslati?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.