Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Trebas najnormalnije prijavit ispit na studomatu i onda se bacas na pisanje zadace koju saljes profesorici na mail.Pozdrav, Falilo mi je upisanih ectsa, pa sam naknadno upisala ovaj predmet. Dok su mi ga stavili na Merlin prošlo je jako puno i mogla sam biti na svega zadnja 2 predavanja, organizacija uprave, eto.. zanima me koji su uvjeti za izlazak na ispit? Ništa mi nije jasno, trebamo li dolaske, riješiti samo zadatak ili nakon zadatka ima i usmeni? Molim vas odg, hvala Redovni sam student
Ja nisam bila ni na jednom predavanju, prijavila ispit, poslala zadacu na mail i profesorica mi je rekla da je primila zadacu, znaci nisu bitni dolasci, a ta zadaca je sve sto se od nas traziPozdrav, Falilo mi je upisanih ectsa, pa sam naknadno upisala ovaj predmet. Dok su mi ga stavili na Merlin prošlo je jako puno i mogla sam biti na svega zadnja 2 predavanja, organizacija uprave, eto.. zanima me koji su uvjeti za izlazak na ispit? Ništa mi nije jasno, trebamo li dolaske, riješiti samo zadatak ili nakon zadatka ima i usmeni? Molim vas odg, hvala Redovni sam student
Kolegice, evo ja sam sada pretraživala kod sebe na kompu da li mi je ostao moj rad i evo našla sam ga. Ja sam za vježbu imaladal ima neko,samo da usporedim
Užas.... hvala na obavijesti, sad barem mogu prestati svaki dan provjeravati stranicu faksa, mail, merlin i studomat u potrazi za info....Ja sam bila prijavila za rok 17.02.2020, a obavijest o ocjenama izašla je 13.03.2020......
Meni je odgovorila odmah nakon sto sam joj poslala zadacu, posalji mail jer mi smo vec dobili ocjeneJe li prerano za poslati mail profesorici da provjerim da li je sve u redu s mojim radom? Za koji dan će mjesec dana od roka za predaju i već se brinem da sam ja nešto fulala i da joj rad nije stigao.
Poslala sam, hvala ti. Još sam vježbu predala tjedan dana prije roka, tak da nisam znala do kad da čekam...Meni je odgovorila odmah nakon sto sam joj poslala zadacu, posalji mail jer mi smo vec dobili ocjene
Pozdrav, da li bi meni možda mogla proslijediti da vidim da li sam na dobro putu pošto je profesorica to zbrda zdola objasnilaKolegice, evo ja sam sada pretraživala kod sebe na kompu da li mi je ostao moj rad i evo našla sam ga. Ja sam za vježbu imala
Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona pa ako želiš šaljem. Iz rada sam dobila odličan.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.