AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

martina_sk

Administrator
Re: Nomotehnika

vjerujem uz pismo isprike :)))
da da, sigurno. ispričat će nam se što je bila na skijanju :D jer rekla je kako je zeznula koljeno i dočekala ju je hrpa posla na sudu pa samo zaključili da je bila na skijanju :) p.s. morat ću poslije obrisati ove postove, zatrpavamo forum :)

mimica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

REDOVITI STUDENTI

Prva odrada predavanja održat će se u ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u G 10, D VIII od 15:00 – 16:30 sati.
Druga odrada predavanja održat će se u utorak, 31. siječnja 2012. nakon redovitog predavanja.

medo

REDOVITI STUDENTI

Prva odrada predavanja održat će se u ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u G 10, D VIII od 15:00 – 16:30 sati.
Druga odrada predavanja održat će se u utorak, 31. siječnja 2012. nakon redovitog predavanja.
A izvanredni ??:unsure:

mimi18

Pozdrav :)

Može li netko ukratko napisati što je bilo na nadoknadi predavanja za izvanredne studente ( koji su rokovi predaje zadatka, eventualno neke smjernice za zadatak ... )
Hvala!

fikus321

Pozdrav :)

Može li netko ukratko napisati što je bilo na nadoknadi predavanja za izvanredne studente ( koji su rokovi predaje zadatka, eventualno neke smjernice za zadatak ... )
Hvala!
Pa, za svaki je zadatak u natuknicama rekla na što bi trebalo obratiti pažnju (neka osnovna pitanja aktualna u svakom području koja nisu riješena postojećim zakonima), općenito je pričala o formi zadaća (ustavna osnova, pregled stanja itd.) a prvi rok za predaju radova je 20.03.2012.

Sea

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Pa, za svaki je zadatak u natuknicama rekla na što bi trebalo obratiti pažnju (neka osnovna pitanja aktualna u svakom području koja nisu riješena postojećim zakonima), općenito je pričala o formi zadaća (ustavna osnova, pregled stanja itd.) a prvi rok za predaju radova je 20.03.2012.
to je bilo na konzulatacijama danas?
ja nažalost nisam stigla, nisam uspijela izaći s posla... :(
znate li itko možda postupak predaje radova - ja mislim da sam svoj privela kraju!
i da, da li je što značajno spominjala za izradu zakona o pravima državnih dužnosnika?
Hvala unaprijed na odgovoru.

fikus321

to je bilo na konzulatacijama danas?
ja nažalost nisam stigla, nisam uspijela izaći s posla... :(
znate li itko možda postupak predaje radova - ja mislim da sam svoj privela kraju!
i da, da li je što značajno spominjala za izradu zakona o pravima državnih dužnosnika?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Radovi se predaju u G10 Sanji Storjak, ona ih proslijedi profesorici, profa ih ocijeni i objavi ocjene na netu, a na netu će biti obavijest gdje će se i kada dijeliti žigovi u indexe.

O tvojoj i o svim ostalim temama je dosta pričala, ja sam dobio temu o vjerskim zajednicama pa sam uglavnom o tome zapisivao...

Nirvana

a što treba raditi sa zakonom o pravima i obvezama državnih dužnosnika? da li treba napisati svoju verziju zakona? znači ubaciti nešto svoje ili izbaciti nešto što je već u zakonu? koji su zakoni vezani uz taj zakon, na što bi trebalo obratiti pažnju?
thnx

Andreja

moze li netko napisati sta je rekla za regulatorne agencije?? hvala
rekla je da je to dosta zahtjevna tema, da na si skinemo zakon o ustanovama, da će nam dosta pomoći kod ustrojstva kad ćemo pisat za agencije, onda da su regulatorne agencije zapravo pravne osobe s javnim ovlastima, da zadiru u sve tri grane vlasti, donose provedbene propise...
onda je rekla da si skinemo s interneta općenito o nekim regulatornim agencijama (HERA, HANFA, Vijeće za el. medije...) da napišemo općenito zakon o njihovom ustrojstvu, osnivanju, položaju, strukturi, odnosu prema trećima.
:happy:

Radovi se predaju u G10 Sanji Storjak, ona ih proslijedi profesorici, profa ih ocijeni i objavi ocjene na netu, a na netu će biti obavijest gdje će se i kada dijeliti žigovi u indexe.

O tvojoj i o svim ostalim temama je dosta pričala, ja sam dobio temu o vjerskim zajednicama pa sam uglavnom o tome zapisivao...
i rekla je da je rok do 20.3. i 20.4. al da se i nakon toga mogu predavati radovi.

molim curu koja mi je jučer dala svoj mail da joj pošaljem pitanja iz radnog pošalje ponovno mail u inbox jer neznam jer sam krivo zapisala, al neće mi poslat poruku. :)

Zelena

Ja imam upisano u bilješkama s predavanja (izvanredni) da je jedan od datuma za predaju 02.02.
Jel ima još netko tu informaciju ili sam ja nešto krivo upisala?

Andreja

Ja imam upisano u bilješkama s predavanja (izvanredni) da je jedan od datuma za predaju 02.02.
Jel ima još netko tu informaciju ili sam ja nešto krivo upisala?
jučer je rekla da ćemo prvi rok imati do 20.3. a drugi do 20.4.

Nirvana

jel netko počeo raditi zakon o pravima i obvezama državnih dužnosnika? jel možemo ostaviti dijelove zakona kakav je ili moramo smisliti potpuno novi zakon? da li mora biti vezan uz ostale zakone tj. da li moramo onda paziti na odredbe tog drugog zakona?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks