AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

mrvi89

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

cek jel itko počeo pisati prijedlog zakona o zabrani mobinga na radnom mjestu..ajde ljudi bar netko nek nesto stavi nemam pojma kako početi :) pozzz

Tončica

počela sam to pisati, ali dokument mi je ostao na poslu, pa ću tek slijedeći tjedan moći dijeliti moje viđenje mobinga na radnom mjestu...

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ajmo svi mi redovni koji nismo dobili zadaće slat mail profi. i slat joj svaka 2-3 dana dok ne dobijemo zadatak. možda se žena pokrene kad vidi 20-30 mailova sa istim upitom

Dolla

Miss Gates

Nećemo ništa s time postići jer s njom se komunicira preko Sanje Storjak, druge mislim ignorira. Bolje je Sanju zatrpat mailovima, pa će ona podsjetiti Banićku. Mail je [email protected] i odgovara jako brzo :)

darija5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ljudi moji... ja se već jedno izvjesno vrijeme bavim ovom zadaćom konkretno prijedlogom zakona o izbornoj promidžbi, i nisam se pomakla od početka. pa ako vas ima još, predlažem da se okupimo tu na forumu da si međusobno pomognemo, jer kako kaže ona poslovica više znaju čovik i magarac nego sam čovik, a nemamo baš mogućnosti dobiti pomoć od drage nam predavačice.

mix

Ajmo ljudi ko ima dobre volje za pomoći i ko zna ustavnu osnovu za izbornu promidžbu , ako ima ko da je siguran koji je to članak ili članci nek napiše :)

IVANA1102

Ja sam svoj prijedlog o izbornoj promidzbi napisala davno pa slobodno pitajte...ja sam napisala da je ustavna osnova cl 6 ustava...

darija5

e hvala ti... reci samo da li si pisala o samoj promidžbi općenito ili o financiranju promidžbe... pošto je jedna cura pitala to na konzultacijama a nisam shvatila šta joj je banićka odgovorila... hvala ti

IVANA1102

Pa mote se reci da sam se ja bazirala na financiranje,ali sam navela tko su sudionici izborne promidzbe,sto i kako se smije financirati,malo sam se koristila sadasnjim zakonom i crpila inspiraciju od tamo... ;) malo sam od svega navela pa valjda bude prolaz...

skne13

Ja sam svoj prijedlog o izbornoj promidzbi napisala davno pa slobodno pitajte...ja sam napisala da je ustavna osnova cl 6 ustava...
da li su u tvom prijedlogu potrebna novčana sredstva za provođenje ovog zakona?

IVANA1102

da li su u tvom prijedlogu potrebna novčana sredstva za provođenje ovog zakona?
ja sam napisala da nam ne trebaju dodatna sredstva za provođenje zakona jer je to uređeno drugim zakonima...

filmar

Počeo sam pisati,ali bojim se da nisam od prevelike koristi.Jedini savjet koji mogu dati je da se potrudite pisati vlastitim riječima.Koliko sam shvatio sutkinja Banić to izuzetno cijeni.Znači zaboravite prepisivanje iz kojekakvih izvora i zakona.Meni je to prilično teško,ali eto trudim se ne prepisivati doslovno.Postojeći tekstovi i zakoni trebali bi poslužiti kao predložak na koji ćemo se referirati pri pisanju vlastitog prijedloga zakona.

Jelchy

zadaće trebamo predati 31.3? dali se mogu predati ranije?

Prvi rok za zadaće se promjenio i sad je to 20.4, pa idući 30.5 i danas je odlučila da će nam dati još jedan 30.6 :)

IVANA1102

To vrijedi i za izvanredne ili samo za redovne??s obzirom da smo mi izvanredni dobili davno teme...ako netko zna tocno neka javi...hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks