raznolikost
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Je li netko može samo navesti kako započeti. Treba u zaglavlju napisati Narodne novine, NN /broj/ kako uopće započeti Konačni prijedlog zakona?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nagađam da si izvanredna?Je li netko može samo navesti kako započeti. Treba u zaglavlju napisati Narodne novine, NN /broj/ kako uopće započeti Konačni prijedlog zakona?
Jesi prijavio/la ovaj rok? Rezultati budu otprilike za 3 tjedna i onda će ih objaviti kada da se dođe na upis ocjene.Zna tko kad bi trebali biti rezultati iz vježbi? Zbog upisa.
Da, prijavila sam ovaj rok. A znači mogu se upisati preko studomata sad, bez obzira na vježbe?Jesi prijavio/la ovaj rok? Rezultati budu otprilike za 3 tjedna i onda će ih objaviti kada da se dođe na upis ocjene.
Naravno, tako sam i ja, one nemaju veze s ljetnim semestrom.Da, prijavila sam ovaj rok. A znači mogu se upisati preko studomata sad, bez obzira na vježbe?
3 tjedna. OMGRezultati budu otprilike za 3 tjedna
Pošaljem ti sutra! Može?Dali netko moze poslati na mail ili napisati kako treba izgledati koncept KONACNOG PRIJEDLOGA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O OBAVLJANJU STUDENTSKIH POSLOVA?
Pošaljem evo čim mi laptop stigne, sutra ili preksutra obavezno svima!Moze i meni, molim te?na [email protected]
Pozdrav,Pošaljem evo čim mi laptop stigne, sutra ili preksutra obavezno svima!
Ja nisam išla na predavanja. Mislim da su bila 3, više se ne sjećam.Jesu li predavanja za izvanredne obavezna? I koliko ih ima? Ako bi netko bio ljubazan odgovorit. Hvala![]()
nama je na predavanju rekla godinu dana od kad predas radJel se zna koliko se dugo čuva ocjena? Slala sam mail ali naravno ne odgovara na njega
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.