AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

tinach

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

a što je sa izvanrednima?
saznat ćemo već nešto..negdje će se objaviti.valjda:wink5:
rekao je šušak da ne brinemo, da i oni koji ne budu došli u vrijeme koje će biti određeno za izvanredne će dobiti potpise, da se sve može dogovoriti..

Tihana I.

Vidim da će se očito tek u 7 ili 9 mjesecu znati što je s našim zadatcima...sretno nam svima.

Ivanka J

bila sam danas na faksu i pitala Sanju sta je sa zadatcima od izvanrednih kod Banicke i rekla je da jos nista...ocito jos nije ocijenila, ugl. saznat cemo na vrijeme sve...
Nisam puno pomogla al eto da znate...pozz!

Zvone

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

meni još profesor nije poslao na mail ocjenu mog rada iako je trebao prije dva tjedna?

arnela

meni još profesor nije poslao na mail ocjenu mog rada iako je trebao prije dva tjedna?
možeš mi reći koji si zadatak dobio,i zar se može mailom poslati profesoru?puno hvala

Zvone

možeš mi reći koji si zadatak dobio,i zar se može mailom poslati profesoru?puno hvala
kao i svi-jedan od ona dva koja je dao profesor,nama,izvanrednima!mi smo njemu dali mail kada smo predali zadatak,pa nam je trebao mailom poslati ocjenu i to!

elvie

Nazovi Sanju u referadu 4890 215,
ma bila sam vec kod nje pa mi nije htjela dati broj kao da ne smije..pa pitam dal je netko vec zvao il ima neki mail od profesora a da nije [email protected] jer mi na taj mail nije odgovorio a poslala sam mu ga..
treba mi da ga ptiam za zadatak jer sam po starom programu a planiram ici u 7. mj na ispit al bih prije trebala zadatak dobit a ne znam kak doci do profesora jer je odsutan i s konzultacija :(

amelie

ja sam predala rad kod Šuška 02.06 i rekao je da će ocjene poslati mailom. još uvijek ništa..., sad se već malo brinem da nije moj rad zalutao...
jel ima netko kakve informacije?

vana

Što se tiče ocjena od Šuška on je vjerojatno pregledao, a ocjene možete provjeriti u referadi kod gospođe Storjak. Takav je bio moj slučaj.

Tončica

ma bila sam vec kod nje pa mi nije htjela dati broj kao da ne smije..pa pitam dal je netko vec zvao il ima neki mail od profesora a da nije [email protected] jer mi na taj mail nije odgovorio a poslala sam mu ga..
treba mi da ga ptiam za zadatak jer sam po starom programu a planiram ici u 7. mj na ispit al bih prije trebala zadatak dobit a ne znam kak doci do profesora jer je odsutan i s konzultacija :(

bila sam jučer kod gđe Sanje.
pitala sam za kolegicu, koja je također po starom programu, što sa zadatkom, jer profestor ne drži konzultacije.

rekla mi je da će se konzultacije održati u tjednu kada se održava ispit. rekla sam OK, ali zadatak mora biti predan prije ispita. rekla je da se ne brinem, da će profesor naći rješenje, odnosno ili će se ocjena upisati kasnije (kada se preda riješeni zadatak) ili neko drugo rješenje, ali da se ispit prijavi, da se nauči, a sve ostalo po dogovoru s profesorom.

nije mi htjela dati niti broj telefona, niti email niti bilo koji drugi kontakt od profesora. rekla je da nema ovlaštenje davati studentima. eto, s tim svim informacijama će frendica otići na ispit.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

bila sam jučer kod gđe Sanje.
pitala sam za kolegicu, koja je također po starom programu, što sa zadatkom, jer profestor ne drži konzultacije.

rekla mi je da će se konzultacije održati u tjednu kada se održava ispit. rekla sam OK, ali zadatak mora biti predan prije ispita. rekla je da se ne brinem, da će profesor naći rješenje, odnosno ili će se ocjena upisati kasnije (kada se preda riješeni zadatak) ili neko drugo rješenje, ali da se ispit prijavi, da se nauči, a sve ostalo po dogovoru s profesorom.

nije mi htjela dati niti broj telefona, niti email niti bilo koji drugi kontakt od profesora. rekla je da nema ovlaštenje davati studentima. eto, s tim svim informacijama će frendica otići na ispit.
Ako pricamo o "starim" studentima i njihovim zadacima: s rijesenim zadatkom dodjete na ispit. Znaci, ne morate ga nositi ranije. Profesor ga pregleda pred vama (i zadrzi), postavi nekoliko pitanja iz teorije i na temelju toga formira ocjenu. Ja sam polozila ispit u ozujku. Bilo nas je desetak i svi smo zadatke donijeli na sam ispit.

Znaci, napravite zadatak, naucite, prijavite ispit, sa zadatkom na ispit, polozite, idete doma.;)

Tončica

i dan danas stoji na oglasnoj ploči da se zadatak dobiva na konzultacijama tjedan dana prije pristupanja ispitu i kako si rekla dođe se na ispit sa riješenim zadatkom.

međutim profesor nije bio na konzultacijama već zadnja dva tjedna tako da zadatak kolegica nije mogla dobiti. koliko god se trudila. ;)

iskra

ma činjenica je da su konzultacije proforma,a i uvijek možete ustvrditi da ste na konzultacijama bili npro. u rujnu prošle godine. Samo lijepo prijavite ispit i izađite na rok s isprintanim pravilnikom i znanjem onih 8 stranica iz skriptarnice.

tatjana

Pa kaj ta sutnkinja Ustavnog suda misli s nama izvanrednima, položimo sve ispite i onda se dovedemo u situaciju da bi htjeli diplomirati ali ne možemo jer nam još nije poštambiljana nomotehnika...sramota..

ela83

Ako ste položili sve ispite, recite Sanji u referadi da to kaže Banićki. Tako sam ja napravila i ocjenila mi je rad. Ostavila sam indeks u referadi da mi upiše ocjenu.
Vjerujem da će uskoro ocijeniti i ostale radove, rekla je Sanja da će danas doći Banić kod nje, pa će valjda upisati ocjene onima koji su u istoj situaciji kao i ja...

hanna

Danas sam bila na faksu i nisam vidjela da je izvješeno kada je ispitić... :-( jel mi može netko javiti ako sazna, jer ovaj tjedan neću stići više na fax...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks