AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Nomotehnika

Danas sam bila na faksu i nisam vidjela da je izvješeno kada je ispitić... :-( jel mi može netko javiti ako sazna, jer ovaj tjedan neću stići više na fax...
Porihtaju tako da se ispit odrzava u vrijeme kad prof. ima konzultacije. Znaci, cetvrtak u 12:30, ili koliko vec... Zovi referadu, ja sam uvijek saznala telefonski kad je ispit ako nisam stigla na fax ili mi nije stigla dopisnica na vrijeme.

stella

ja sam predala oba zadatka i prof Šušak mi je mailom javio ocjenu i da je radove nakon toga predao u referadu, moje pitanje je da li ja moram ići k njemu da u index upiše svoju ocjenu ili se to upisuje i nakon što profesorica ocjeni svoje zadatke?

elvie

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Danas sam bila na faksu i nisam vidjela da je izvješeno kada je ispitić... :-( jel mi može netko javiti ako sazna, jer ovaj tjedan neću stići više na fax...
ispit je 8.7. u pola 1 u gundulicevoj! pise na oglasnoj ploci na lijevoj strani

patti

zna li netko što je s banićkom i izvanrednim bolonjcima
kad će to??

Adriana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

zna li netko što je s banićkom i izvanrednim bolonjcima
kad će to??
kako stvari stoje izgleda da će tek u 9 mj.ako se i tada udostoji doći do faksa:angry:

Nji

Znači opet iste gluposti s Banićkom?
Isto kao i prošle godine???

Prošle god su joj neki kolege izluđeni čekanjem otišli na ustavni sud i dali indekse nek im upiše ocjene!

Pa stvarno bi se nešto trebalo poduzeti u vezi s njom!

goga1

Bok, vezano za izvanredne. U petak sam zvala Sanju, rekla je da bi rasprava za izvanredne trebala biti oko 15.7. Da ima određeni broj studenata kojima će vratiti rad na ispravak. Studenti koji će biti spriječeni, biti će još jedna rasprava na jesen. I da će staviti obavijest na pravo.hr pod društveno vel.

lucy

Copy-paste sa stranice faksa:

Obavijesti
Vježbe iz nomotehnike – obavijest za izvanredne studente prije 23 minute
VJEŽBE IZ NOMOTEHNIKE - Upis ocjena za izvanredne studennte

Upis ocjena za izvanredne studente za vježbe iz nomotehnike održane akademske godine 2009/2010. održat će se u četvrtak, 15. srpnja 2010. u G 10, prema slijedećem rasporedu;

I. dio abecede – slova A - L
u 12:30 u D VIII/I. kat – ocjene će upisivati ispitivač Ivica Šušak
II. dio abecede – slova M - Ž
u 14:30 u D II/priz. – ocjene će upisivati ispitivač Slavica Banić

Za studente koji eventualno neće moći doći na upis ocjena u gore navedeno vrijeme, još jedan termin upisa ocjena biti će predviđen za mjesec rujan. O točnom terminu upisa studenti će biti obaviješteni putem, web-a, oglasne ploče i na drugi prikladan način.

tiky

po tome kako pise na stranicama faksa, svi smo napisali rad kod Banićke za pozitivno... hmm.. to bi bilo cool :)

stella

e dali zna tko ako nam je ostalo još koji ispit s druge godine a predali smo rad hoćemo moći dobiti ocjenu? izvanredni student sam...

vodenjak

imam jedno pitanje: - znači li to da nam ocjene daje samo Banićka ako smo kod nje u grupi? upisuje obadvije ocjene- iz pravilnika i zakona?

mya_zg

ne upisuje ocjenu iz jednog i drugog nego samo jednu ocjenu koja se dobije kad se zbroje ocjene i podjele i da banicka upisuje ako si kod nje u grupi

nea

danas smo konačno i mi izvanredni studenti dobili ocjene, no bilo je i radova koje je sutkinja vratila na popravni, tj. nije ih ocijenila, pa moraju napraviti ispravak do 15.9.

Kentiki19

A što je s onima koji jučer nisu mogli doći a vraća im rad na popravak, kako da sad znamo što ne valja, da li je spomenula mogućnost nekih konzultacija prije 15.09.

majolada

A što je s onima koji jučer nisu mogli doći a vraća im rad na popravak, kako da sad znamo što ne valja, da li je spomenula mogućnost nekih konzultacija prije 15.09.
ja sam bila pa ne znam kaj mi ne valja,nije vratila rad,samo je rekla da trebam novi napisati

vanca

ima netko da je dobio pozitivno kod banicke iz ureda za sprecavanje korupcije najlijepse ga molim da mi se javi
( nije zena objasnila sta ne valja tako da mi treba pozitivan rad radi usporedbe)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks