AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Srćeko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Pozdrav svima!
Imam istu molbu kao vanca što se tiče rada kod Banićke na temu ured za sprečavanje korupcije. Iskreno tu ženu može biti sram,predala sam rad 10.03. da bi mi ona 15.7. rekla da ne valja ali ne i što ne valja jer nisam mogla doći zbog visokog stupnja trudnoće a neću moći ni u rujnu jer će beba imati 3 tjedna!!! stvarno ne vjerujem...koliko god se trudio ne možeš rješiti stvarim kako treba dok ima tako neodgovornih i precjenjih ljudi...barem sam si malo olakšala dušu :)
Jel bio tko u istoj ili sličnoj situaciji?

Hvala unaprijed...:)

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Pozdrav svima!
Imam istu molbu kao vanca što se tiče rada kod Banićke na temu ured za sprečavanje korupcije. Iskreno tu ženu može biti sram,predala sam rad 10.03. da bi mi ona 15.7. rekla da ne valja ali ne i što ne valja jer nisam mogla doći zbog visokog stupnja trudnoće a neću moći ni u rujnu jer će beba imati 3 tjedna!!! stvarno ne vjerujem...koliko god se trudio ne možeš rješiti stvarim kako treba dok ima tako neodgovornih i precjenjih ljudi...barem sam si malo olakšala dušu :)
Jel bio tko u istoj ili sličnoj situaciji?

Hvala unaprijed...:)
i da si došla nebi ti Banička rekla šta ti ne valja,uopće nije imala te negativno ocjenjene radova sa sobom i nije imala pojma što je tko krivo napisao,meni je rekla da sam joj predala samo 2 stranice a predala sam joj ih 10,doma sam ih zbrajala na kompu(oko 30 članaka zakona)

Srćeko

stvarno prestrašno...ne znam na koji način ona još radi..jer za ovakve postupke bi nam spičili otkaz svi poslodavci ovog svijeta...
zna li tko mail od sanje storjak iz referade?

ja vjerujem da ti je ona pošto je tako predana poslu sve te naše zakone pobrkala pa se zbunila pa ajmo djeco ponovno ko vas šljivi...ma užas...

tko ju šljivi bit će taj rad pozitivan kad tad...samo bi bilo lakše da imamo od nekog tko je dobio pozitvno pa da vidimo što ne valja..jer po meni je sve bilo točno ne bi ga predala inače :)

Srćeko

zar nitko nije voljan malo pomoći???

ako može bilo tko poslati pozitivan zadatak nije bitna tema samo da vidim gdje je razlika tj. greška u odnosu na moj pa da to ispravim...

dajte ljudi malo solidarnosti...:(

hvala

Ilijana 5

zar nitko nije voljan malo pomoći???

ako može bilo tko poslati pozitivan zadatak nije bitna tema samo da vidim gdje je razlika tj. greška u odnosu na moj pa da to ispravim...

dajte ljudi malo solidarnosti...:(

hvala
Ja sam imala taj zadatak i dobila sam 3.Sad ne znam što kod tebe nije bilo dobro,ali javi se na PM pa ako ti što mogu pomoći, rado ću to učiniti!!!

Zvone

moram li pisati obrazloženje nakon što napravim zadatak i što to točno znači,odnosno,što točno moram navesti u tom obrazloženju i kakav koncept istoga treba biti?tnx

vanca

meni je rekla da mi rad ne valja jer uopce nemam ocjenu stanja sta nije istina, pod broj 2. njeno misljenje je da se uopce nisam trudila i da sam prepisivala(ne moze znati koliko sam radila na tome), sve to je zakljucila bez da je imala moj rad sa sobom i na moju molbu da mi objasni sta bi ja trebala izmjeniti podigla je glas da sam bila na onih 5 brzopoteznih sati predavanja i da ona zaista mene ne razumije sto nije jasno i naravno ne zeli biti dostupna mailom. eto sama bi ocito trebala biti bik koji sijedi nad svojim radom i zakljuciti sto to ne valja.
molim jos jednom sve kolege koji su imali ovaj isti zadatak za malo solidarnosti i da se jave

chuchi

ja sam imala zakon o navijačima... ako treba nekome pomoć, neka se javi na PP... pa se dogovorimo :)

Ivanka J

Ako netko ima pozitivno ocijenjen
ZAKON O PRAVOBRANITELJU ZA OSOBE S INVALIDITETOM molila bi da se javi na PP,trebala bi pomoc jer moj nije pozitivno ocijenjen a neznam zasto...
Unaprijed hvala!

Twity

Pozdrav svima, molila bih nekog da mi kaže koliko sati tjedno ili koliko sati uopće traju vježbe iz nomotehnike za izvanredne studente? Trebam li se zbog vježbi iz nomotrehnike, informatike i prakse preseliti iz Delnica u Zagreb ili to sve ipak nije tako često pa mogu i putovati. Ajde pliz nek mi neko odgovori jer mi je to jako bitno!!

Ilijana 5

Pozdrav svima, molila bih nekog da mi kaže koliko sati tjedno ili koliko sati uopće traju vježbe iz nomotehnike za izvanredne studente? Trebam li se zbog vježbi iz nomotrehnike, informatike i prakse preseliti iz Delnica u Zagreb ili to sve ipak nije tako često pa mogu i putovati. Ajde pliz nek mi neko odgovori jer mi je to jako bitno!!
Mislim da nema potrebe da se seliš u Zagreb, ali bi ti smještaj kod nekoga možda dobro došao. Ove godine su predavanja iz nomotehnike i informatike i iz postupovnog bila od 5-9 navečer, to je trajalo za svaki predmet po 2, 3 dana ako se ne varam.A za praksu probaj pitati da ti dozvole da ju obavljaš u Delnicama ili nekom bližem mjestu. Ja sam isto tih 5 dana prakse odradila u svom gradu tako da nisam morala putovati svaki dan u Zagreb.

Twity

Mislim da nema potrebe da se seliš u Zagreb, ali bi ti smještaj kod nekoga možda dobro došao. Ove godine su predavanja iz nomotehnike i informatike i iz postupovnog bila od 5-9 navečer, to je trajalo za svaki predmet po 2, 3 dana ako se ne varam.A za praksu probaj pitati da ti dozvole da ju obavljaš u Delnicama ili nekom bližem mjestu. Ja sam isto tih 5 dana prakse odradila u svom gradu tako da nisam morala putovati svaki dan u Zagreb.
Puno ti hvala na ovako lijepim vijestima! :happy: Nikak mi se neda selit u Zagreb..a za tih par dana vježbi budem se već nekak snašla kaj se tiče smještaja..

Pozojsky

Zna netko mozda kad je upis ocjena za nas koji nismo mogli doci u 7 mj. ?
unaprijed hvala...

Zvone

Poprilično me frustrira pisanje ovoga zakona.nemam neke ekstra ideje,a ako mi opet vrati rad,neću biti dobre volje.neznam slažete li se samnom,ali malo too much muke za jedan potpis.

loli

molim vas kolege da li mi netko može poslati skriptu iz nomotehnike, ne mogu je naći u skriptarnici,a i čula sam da je izbarisana. molim vas za pomoć ! hvala !!!

majolada

Evo ja sam upravo završila sa pisanjem zadatka ispočetka,ovaj put sam isprintala 2 primjerka i jedan nosim sa sobom da mi nebude opet rekla da sam joj predala 2 stranice a bila sam ih predala 10,sad ih imam 13
nadam se da bude ovaj put dobro i da bude to ocjenila do kraja rujna

Kentiki19

Nema nitko? Može onda bilo koji drugi zakon pozitivno ocjenjen, samo da nije prijedlog zakona, samo da vidim koncept, molim vas...

marina lip

Zna netko mozda kad je upis ocjena za nas koji nismo mogli doci u 7 mj. ?
unaprijed hvala...
Rekla mi je žena u referadi, da ukoliko vam rad od Banićke nije vraćen na ispravak, a niste bili na upisu ocjene u sedmom mj., možete doći kod profesora Šuška u četvrtak, kad ima ispit, pa će vam upisati ocjenu!
Jedino što ne znam u kojoj sobi prof. ima ispit.
Zna li netko???

index

Molim vas može li netko tko je po starom programu položio nomotehniku napisti šta mu piše u indexu da je riješio kolokvij ili ispit. Hvala

misha

Molim vas koji ste po STAROM PROGRAMU koju temu za rad imamo?

Na konzultacije nisam uspjela doći jer sam na usmenom bila u to vrijeme a neznam jel ću prof Šuška ulovit sutra a koliko vidim kontakta telefonom ili mailom nema za njega

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks