AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

kikica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

I meni ako netko može poslati rješenje svog zadatka da ga iskoristim kao primjer jer nam sutkinja nije objasnila još točno o čemu se radi.

natalija

MOLIM VAS, tko je radio zadatak da pošalje na mail ili u skriptarnicu pa da svi vidimo o čemu se tu radi, kako, gdje započeti, nije ni moguće prepisivati jer sutkinja Banić ima memoriju jaču od tvrdog diska, ali tek da se znamo po nečem ravnati.
Javite se koji ste radili zadatak, please!

kikica

Ako se za zadatak dobije zakon, da li to ukljucuje i prijedlog zakona i obrazlozenje ili samo zakon ? I na temelju kojeg zakona pisem izmjene i dopune zakona ako taj zakon ne postoji ? Nista nam nije objasnila, da li netko zna ?

tinach

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

oni kojima treba primjer zadataka tj zakona, budem vam ja poslala na mail svoje da vidite kako to izgleda..
samo,please, ostavite svoju mail adresu..

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ja bih isto molila kolegicu ako mi može poslati svoj primjer da vidim kak to mora izgledati,jer na predavanjima nismo gotovo ništa čuli o tome kak treba napisati! Hvala ti puno,dužni smo ti svi cugu! Ili bar čokoladu :)
[email protected] je moja mail adresa.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks