AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Nomotehnika

bok svima e koliko treba napraviti članaka za zadatak ja imam prijedlog zakona, čini mi se da sam presažeto napisao ako netko zna
Rekla je otprilike 15-30 članaka, a rekla je i da može manje članaka ako je baš takva tema da se nemože puno pisati o njoj ali da u tom slučaju treba sadržavati sve bitno, tj.treba biti kvalitetan.

zoki

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Rekla je otprilike 15-30 članaka, a rekla je i da može manje članaka ako je baš takva tema da se nemože puno pisati o njoj ali da u tom slučaju treba sadržavati sve bitno, tj.treba biti kvalitetan.
ok hvala ma budem još pridodao koji članak imam ih taman 15 baš da nebude na granici.

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ako nekoga zanima, pitala sam Sanju u referadi, radovi predani u 4.mj i oni od redovnih bi mogli biti ispravljeni oko 25.5. :wink5:

Nji

dajte ljudi molim vas jel netko ima zadatak o izmjenama i dopunama zakona o srednjem skolstvu,vec mi po stoti put to vraca dajte,pa ak netko ima da mi posalje da vidim kak to izgleda

Matea obriši si poruke u inboxu,ne mogu ti odgovoriti na pm...
(isprika adminima na offtopicu,nemam ju kak drukčije kontaktirati))

Pa se i za nomotehniku dogovorimo.

anita13

izvanredan sam student,po bolonji.dal prvo trebam u 12 mj. biti na predavanju i onda dobijem zadatak ili

natalija

izvanredan sam student,po bolonji.dal prvo trebam u 12 mj. biti na predavanju i onda dobijem zadatak ili
tako je, predavanja obavezna pa onda podjela zadataka koja se objavljuje na internetu.

Sonia

da ne kopiram sve, prošli su svi osim ovih dolje navedenih:

PONOVITI RADOVE trebaju niže navedeni studenti:

1. Natalija Buhanec i Valentina Bezjak
2. Petra Baničević i Krunoslav Mihelj

Rok za predaju ponovljenih radova je najkasnije do petka, 8. srpnja 2011.

natalija

dajte mi molim vas ako je imao tko zakon o izmjenama i dopunama zakona o područjima posebne državne skrbi pošaljite da vidim ili bilo koji drugi, ne kužim zašto mi vraća , bože pa o čemu, kaj da pišem, smatrala sam to rješenim, a sad ispitni rokovi i još to...

zoki

IZVANREDNI STUDENTI

ZAKON O POSTUPKU PRIMOPREDAJE VLASTI dobar (3)
• Marijana Jaklinović
• Tanja Rajtar-Šoprek

ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SREDNJEM ŠKOLSTVU
• Augustina Sičaja dovoljan (2)

ZAKON O VELEUČILIŠTIMA odličan (5)
• Anica Bivol
• Sonja Klemenić

ZAKON O VOLONTERSTVU odličan (5)
• Đurđica Šlafer

ZAKON O PREDŠKOLSKOM ODGOJU, DJEČJIM VRTIĆIMA dobar (3)
I IGRAONICAMA S PRIJEDLOGOM ZAKONA
• Ana Petrović

ZAKON O UPRAVLJANJU DRŽAVNOM IMOVINOM dovoljan (2)
• Sanja Mihaljević

ZAKON O FINANCIRANJU I OBNOVI GRADA VUKOVARA dovoljan (2)
• Dragana Škrtić
• Jadranka Zadro

PONOVITI RADOVE trebaju niže navedeni studenti:

1. Natalija Buhanec i Valentina Bezjak
2. Petra Baničević i Krunoslav Mihelj

Rok za predaju ponovljenih radova je najkasnije do petka, 8. srpnja 2011.

Prčiguz

dajte mi molim vas ako je imao tko zakon o izmjenama i dopunama zakona o područjima posebne državne skrbi pošaljite da vidim ili bilo koji drugi, ne kužim zašto mi vraća , bože pa o čemu, kaj da pišem, smatrala sam to rješenim, a sad ispitni rokovi i još to...
Upisi u google: prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona i izbacit ce ti desetak primjera raznih prijedloga, vjerojatno ima i za taj zakon koji ti treba, naravno nemoj prepisivat nego da ti sluzi kao primjer...
Takoder imas i u onim papirima sve objasnjeno sto je prof dala na predavanjima.
Vrlo vjerojatno grijesis negdje oko ustavne osnove, ocjene stanja i slicno... dobro to pogledaj.

Andrej21

Andrej21: Pregled postova
Hvala ti comrad zaboravio sam još jedno pitanje,ali posljednje nadam se da se nećete ljutiti.
Ovako zanima me kome idu ti novci koje mi šaljemo???I zašto trebaju.

NINEK supermoderator kaže- idu na račun koji je otvoren posebno za forum i isključivo lova s njega ide za potrebe foruma.

plaćamo server, domenu, administrativne troškove..forum je bez dosadnih reklama koje vas napadaju kad se ulogirate i probate post stavit u temu, pa je iz tog razloga sve isključivo na dobroj volji forumaša jer cijenu od 2000 kuna +/- je teško uplatit iz jednog džepa, pogotovo kad je to za širu zajednicu.
da svatko od aktivnih forumaša uplati 5 kuna imali bi za sve, a nikog ne bi zabolile te kune, znam da je teško u ovoj situaciji di nitko nema, al zar nije sramota da 10 ljudi uplati a tisuće ih se koristi forumom.

moramo vas molit ovak javno, i možda to zvuči lihvarski i jadno, al zamislite jedan ispitni rok bez informacija na forumu? da ne možete pogledat ispitna pitanja, da ne možete saznat kod koga ste bez da idete na fax, vidjet rezultate, razmijenit iskustva ili skinut skriptu.
mislim da to vrijedi 10, 20, 30 kuna, koliko tko može, a nama znači jako puno.
Andrej21- Ja ću dati 50 kuna a za 20 dana opet 50 kuna.
Drustveno veleucililste Zagreb - Studentski e-Magazin DVZ-a - www.drustveno-veleuciliste.net

Nirvana

kakav je ispit iz ovog predmeta, koliko je zahtjevno i da li je dvosemestralni
hvala

laminat

Nema ispita,pišeš svoju verziju zakona ili pišeš izmjene i dopune zakona..Zakon koji radiš ti profesorica dodijeli i radite u grupama od po 2-3 ljudi..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks