Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pa odeš na ta predavanja za izvanredne pa će vam sutkinja podijeliti zadatke u gupama ili samostalno, dobijete rok do kojeg morate predati i kasnije dobijete ocjenu (na kraju semestra).sad sam vidla da 12.10 je uvodni sat...imam pitanje, ja sam sad upisala 3god i izvanredni sam-kaj ja moram u vezi nomotehnike obaviti???i kad?
jel ovaj uvodni sat samo za redovne ili za svePa odeš na ta predavanja za izvanredne pa će vam sutkinja podijeliti zadatke u gupama ili samostalno, dobijete rok do kojeg morate predati i kasnije dobijete ocjenu (na kraju semestra).
Vjerojatno je za redovne, redovni imaju svaki tjedan predavanja iz nomotehnike do kraja semestra, a za izvanredne neznam (oni imaju samo par dana predavanja). Ubiti nije niti bitno, jer i oni mogu ići na predavanja redovnih ako imaju vremena i ako žele.jel ovaj uvodni sat samo za redovne ili za sve
i jel se ti zakoni pišu na satu ili kako
i da li su predavanja svaki tjedan ili kad nam kaže
to je za redovne studente za izvanredne još nije objavljen raspored iz nijednog predmeta treče godinezna li netko, da li je ovaj uvodni sat sutra namjenjen redovnim ili izvanrednim studentima? izvanredni sam, putujem 2,5 sata do zg pa bi bila zahvalna ako netko, tko zna, hoće odg.? da ne dolazim u zg bez veze...
na prošlogodišnjem rasporedu predavanja za vanredne je pisalo da su predavanja iz nomotehnike i informatičke radionice obavezna a kolege su mi rekli da bi bilo poželjno ići i na vježbe iz upp-a..pa mislim da će tako biti i ove godine tj da treba doći na ta predavanjaJel izvanredni nekako mogu dobiti zadatak bez da idu na predavanja?
predavanja iz nomotehnike za izvanredne su obvezna, traju samo dva ili tri dana :happy:Jel izvanredni nekako mogu dobiti zadatak bez da idu na predavanja?
na prošlogodišnjem rasporedu predavanja za vanredne je pisalo da su predavanja iz nomotehnike i informatičke radionice obavezna a kolege su mi rekli da bi bilo poželjno ići i na vježbe iz upp-a..pa mislim da će tako biti i ove godine tj da treba doći na ta predavanja
na predavanjima se potpisuje, ne može te nitko potpisat jer profa na kraju pročita par imena da se uvjeri da su tu, lani se je moglo izostat 3 puta, vježbe pišeš ove godine u grupi od 3 ljudi kak se dogovoriš i upiše odmah ocjenu bez obzira na položene ispite, tako da vježbe ćeš imat rješene ove godinekada je sljedeće predavanje iz nomotehnike? proziva li prof. i jeli rekla koliko se puta može izostati? zanima me još nešto,pošto sam ja parcijala mogu li ja sljedeće godine pisat vježbe iz nomotehnike iako sam ih sada upisala? hvala onom tko odgovori.
Moj osobni savjet ti je da ideš na predavanja iz svih ovih vježbi...da,nomotehnika i informatika su obavezne,ali pametno ti je ići i na vježbe iz UPP-a jer ćeš tamo naučiti kak točno napisati ta rješenja i zaključke..predavanja iz nomotehnike i informatike ti traju 2 dana,a iz UPP-a 3 dana..s tim da dva dana imaš predavanja,a treći dan ti je taj test gdje dobiješ zadatak,napišeš to,predaš,e sad dal će vam odmah ocjeniti na satu i dati vam ocjenu(ko meni lani) ili će ih pokupiti pa vam nakon par dana objaviti ocjene,pa ćete si ići k njima u kabinete po ocjene to ćeš vidjeti. Informatika ti je u biti radionica...to samo odslušaš,malo švrljaš po netu tamo i dobiješ potpis i adio!na prošlogodišnjem rasporedu predavanja za vanredne je pisalo da su predavanja iz nomotehnike i informatičke radionice obavezna a kolege su mi rekli da bi bilo poželjno ići i na vježbe iz upp-a..pa mislim da će tako biti i ove godine tj da treba doći na ta predavanja
e a kaj se točno radi na tim vježbama iz nomotehnike za izvanredne?Moj osobni savjet ti je da ideš na predavanja iz svih ovih vježbi...da,nomotehnika i informatika su obavezne,ali pametno ti je ići i na vježbe iz UPP-a jer ćeš tamo naučiti kak točno napisati ta rješenja i zaključke..predavanja iz nomotehnike i informatike ti traju 2 dana,a iz UPP-a 3 dana..s tim da dva dana imaš predavanja,a treći dan ti je taj test gdje dobiješ zadatak,napišeš to,predaš,e sad dal će vam odmah ocjeniti na satu i dati vam ocjenu(ko meni lani) ili će ih pokupiti pa vam nakon par dana objaviti ocjene,pa ćete si ići k njima u kabinete po ocjene to ćeš vidjeti. Informatika ti je u biti radionica...to samo odslušaš,malo švrljaš po netu tamo i dobiješ potpis i adio!Zbilja nije problem,zato odi!
znam, znam, hvala ti :happy: ja idem sigurno a moj post je bio samo odgovor kolegici koja je pitala dal treba ići..Moj osobni savjet ti je da ideš na predavanja iz svih ovih vježbi...da,nomotehnika i informatika su obavezne,ali pametno ti je ići i na vježbe iz UPP-a jer ćeš tamo naučiti kak točno napisati ta rješenja i zaključke..predavanja iz nomotehnike i informatike ti traju 2 dana,a iz UPP-a 3 dana..s tim da dva dana imaš predavanja,a treći dan ti je taj test gdje dobiješ zadatak,napišeš to,predaš,e sad dal će vam odmah ocjeniti na satu i dati vam ocjenu(ko meni lani) ili će ih pokupiti pa vam nakon par dana objaviti ocjene,pa ćete si ići k njima u kabinete po ocjene to ćeš vidjeti. Informatika ti je u biti radionica...to samo odslušaš,malo švrljaš po netu tamo i dobiješ potpis i adio!Zbilja nije problem,zato odi!
Sutkinja Slavica Banić drži predavanja o tome kak se izrađuju prijedlozi zakona u Vladi i svih propisa,raspravljate o nekim postojećim zakonima itd...ništa konkretno se ne radi,kao npr na vježbama iz UPP-a ili na informatici ( jer npr na vježbama iz UPP-a ti dva dana vježbaš pisanje rješenja i zaključaka...obavezno ponesi bilježnicu i pisalo). Iz nomotehnike dobiješ zadatak...to ti ona odredi ili ako ti ne odredi sama si odabereš neki s popisa. Zadatak je napisati prijedlog zakona ili zakona o izmjenama i dopunama nekog zakona (znaći možeš dobiti zadatak da napišeš novi zakon ili da izmjeniš već postojeći). Za to dobiješ određeni rok koji sutkinja odredi. Moraš jako paziti kad pišeš taj rad iz nomotehnike,strogo se držati zadane forme i svega kaj se traži jer u protivnom ćete ti vratiti na doradu. U svakom slučaju nije tak strašno kak izgleda,samo treba se potruditi.:happy:e a kaj se točno radi na tim vježbama iz nomotehnike za izvanredne?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.